Ράχες: Τι πιο όμορφο από μια βόλτα το Σαββατοκύριακο στο NISI!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 09:45 Ράχες: Τι πιο όμορφο από μια βόλτα το Σαββατοκύριακο στο NISI!

2+1 λόγοι που δεν πρέπει να τη χάσεις!

Παρουσίαση κρασιού & Οινογευσία ή αλλιώς Wine Tasting!

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20.00 έλα κι εσύ στο NISI Πολυχώρος να δοκιμάσεις κρασιά από το τοπικά οινοποιεία της περιοχής, τους αμπελώνες Γκανή
Περίπου στο 1920, ξεκινάει η σχέση της οικογένειας Γκανή με τον οίνο, όταν ο Κώστας Γκανής φυτεύει τον πρώτο μικρό σε έκταση αμπελώνα με τις τοπικές ποικιλίες, διαμορφωμένο σε κύπελλο.


Από τότε μέχρι το 1940 καταφέρνει να κάνει γνωστό το κρασί σε όλες τις γύρω περιοχές. Στη συνέχεια, το 1967 αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος φυτεύει σε υψόμετρο 160m, ένα μικρό αμπελώνα έκτασης 10 στρεμμάτων, με τοπικές ποικιλίες. Στις αρχές του 2004, ο Βάιος, εκπρόσωπος της τέταρτης γενιάς, σαν αποτέλεσμα των αναζητήσεων του, σε συνεργασία με γεωπόνους - αμπελουργούς, εκριζώνει τον παλαιό αμπελώνα και τον αναφυτεύει με ξενικές και ελληνικές ευγενείς ποικιλίες σε γραμμικό υποστυλωμένο σχήμα. Ταυτόχρονα επεκτείνεται με νέες φυτεύσεις εκτάσεως 23 στρεμμάτων, σε υψόμετρο 160m με καινούριες καλλιεργητικές μεθόδους, επιτυγχάνοντας την καλύτερη προσαρμογή των ποικιλιών στο μεσόκλιμα της περιοχής.

Σας περιμένουμε να τα γνωρίσετε από κοντά!
https://www.facebook.com/events/438759503643839/

 

Γιορτή ποδηλάτου!

Υπάρχει παιδί που δεν αγαπάει το ποδήλατο;;
Στο NISI Raches λοιπόν στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Παιδιού Ραχών του Wheeling2Help διοργανώνουμε Ημέρα Ποδηλάτου, στην οποία θα κληρώσουμε και ΕΝΑ παιδικό ποδήλατο 18'', ευγενική χορηγία του καταστήματος Bike For Life Shop!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 19.00, να μάθουμε τα πάντα για το ποδήλατο, τους κανόνες ασφαλείας, καθώς και να μπούμε στην κλήρωση για όμορφα δώρα!

Μην το χάσετε!!
https://www.facebook.com/events/780784555670726/

 

Πάμε για φαγητό στο NISI!
Γεύσεις από την κουζίνα μας σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον!

Μεσημέρι και βράδυ με φρέσκα μαγειρευτά αλλά αλλά και comfort food, συντροφεύουμε τις καλύτερες σας στιγμές με γεύσεις από την Μεσόγειο αλλά και από όλο τον κόσμο.
Ανακαλύψτε την εμπειρία!


Σε ένα όμορφο περιβάλλον σε αρμονία με τη Φύση κάτω από τα μεγάλα μας πλατάνια σερβίρουμε τις καλύτερες γεύσεις μας. Με minimal αισθητική και ethnic διακόσμηση ο χώρος του εστιατορίου θα σας συναρπάσει και θα γίνει η αγαπημένη σας γωνιά.

https://nisi.com.gr/cafe-estiatorio/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση