Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορκίστηκε Δήμαρχος Δομοκού ο Μπάμπης Λιόλιος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 17:30 Ορκίστηκε Δήμαρχος Δομοκού ο Μπάμπης Λιόλιος

Θέληση και πίστη για να υπηρετήσουν σωστά τον τόπο τους…

Γέμισε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δομοκό το Σάββατο (24/8) το πρωί για την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού και των Κοινοτήτων του για την περίοδο 1/9/2019 – 31/12/2023.

Ο Μπάμπης Λιόλιος ορκίστηκε από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Ζαφείρη, νέος Δήμαρχος Δομοκού υποσχόμενος ότι θα κάνει τα πάντα για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «τώρα είμαστε εδώ να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευθήκατε για να αναλάβουμε την τύχη το Δήμου, σε τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες ελπίζουμε να είμαστε εδώ για να μας ευχαριστήσετε για όσα πράξαμε…».

Από την ορκωμοσία έλειψε ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημήτρης Τζιαχρήστας ο οποίος είχε το θλιβερό καθήκον να αποχαιρετίσει την αγαπημένη του μητέρα Ζωή που έφυγε χθες σε ηλικία 82 ετών.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας, νυν και πρώην περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολύς κόσμος που παρέμεινε υπομονετικά μέχρι την τελευταία υπογραφή για να συγχαρεί τους νέους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τη σύνθεση του νέου δημοτικού Συμβουλίου και τα Τοπικά Συμβούλια.

Δείτε φωτογραφίες: