Ορκίστηκε Δήμαρχος Μακρακώμης ο Γιώργος Χαντζής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 08:16 Ορκίστηκε Δήμαρχος Μακρακώμης ο Γιώργος Χαντζής

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Αθανάσιου και Μαίρης Ακρίδας» στη Σπερχειάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (31/8) το πρωί, η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης και των Κοινοτήτων για την περίοδο 1/9/2019 – 31/12/2023.

Ο Γιώργος Χαντζής ορκίστηκε από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Ζαφείρη, νέος Δήμαρχος Μακρακώμης, επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει προεκλογικά για την ευημερία του Δήμου της Δυτικής Φθιώτιδας και των δημοτών του.

Σε αυτή την προσπάθεια ζήτησε την αρωγή και των δύο συνδυασμών της μειοψηφίας, των υπαλλήλων και φυσικά των ενεργών πολιτών.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, από την Περιφέρεια Στερεάς οι Ηλίας Κυρμανίδης, Κώστας Αποστολόπουλος, Κώστας Καραγιάννης, Θανάσης Καρακάντζας και Νίκος Μπέτσιος, πολλοί ακόμη αυτοδιοικητικοί, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, που έχει μεγαλώσει στη Δυτική Φθιώτιδα, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, ο Διοικητής του ΑΤ Σπερχειάδας Αστυνόμος Α’ Γεώργιος Σταθοκώστας, ο Υποδιοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Δημοσθένης Χασολάνης, ο πρώην αρχηγός του ΠΣ Παναγιώτης Φούρλας, η υποδιοικήτρια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης, Επιπυραγός Ελένη Μανιώτη, καθώς και πολύς κόσμος που παρέμεινε υπομονετικά μέχρι την τελευταία υπογραφή για να συγχαρεί τους νέους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος Μακρακώμης έχει ήδη ανακοινώσει τους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους για την 1η περίοδο της θητείας του.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τη σύνθεση του νέου δημοτικού Συμβουλίου και τα Τοπικά Συμβούλια.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση