House of English: Το βραβευμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που εμπιστεύεσαι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 08:30 House of English: Το βραβευμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που εμπιστεύεσαι!

Το Κέντρο που άλλαξε τα δεδομένα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση της πόλης μας, σας περιμένει για μια νέα, γεμάτη σχολική χρονιά - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Εγγραφές καθημερινά από 2 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00 - 13:00 & 18:30 - 21:00

Πληροφορίες στη διεύθυνση Κοραή 1, Λαμία και στο τηλέφωνο 22313 02256.

Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «House of English», από την άνοιξη του 2014, κατάφερε να κάνει τη διαφορά στον τρόπο εκμάθησης των Ξένων Γλωσσών.

Ο πρότυπος τρόπος διδασκαλίας του αποτέλεσε καινοτομία για την πόλη μας, και το κοινό της Λαμίας αγκάλιασε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα την άριστη δουλειά που επιτελείται με αμέριστη αγάπη και υπευθυνότητα, από όλο το προσωπικό του Πρότυπου Κέντρου Ξένων Γλωσσών «House of English».

8 + 1 λόγοι που το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «House of English» κάνει τη διαφορά:

Πανελλήνιο Βραβείο Καινοτομίας στην Διδασκαλία 2019 στα Education Leaders Awards!

Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Φθιώτιδα που μίλησε για βιωματική εκπαίδευση, πολυαισθητηριακές δραστηριότητες και διαφοροποιημένη διδασκαλία και τα ενσωμάτωσε στο πρόγραμμα σπουδών του.

Πρωτοπόροι στα μαθήματα έξω από τα πλαίσια της τάξης (outdoor classroom) κάνοντας τα θεσμό κι όχι απλά μεμονωμένες περιπτώσεις μέσα στη σχολική χρονιά.

Film and Literature based lessons- Εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσα από τον κινηματογράφο και την λογοτεχνία. Από τη νέα σχολική χρονιά και διαδραστικό τετράδιο λογοτεχνίας!

Διεύθυνση σπουδών πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολύχρονη εμπειρία και διαρκή επιμόρφωση πάνω σε κάθε εξέλιξη στην εκπαίδευση.

Διαρκής επιμόρφωση κι αξιολόγηση του διδακτικού προσωπικού με βάση τις αρχές της επικοινωνιακής διδασκαλίας.

Τμήματα play and learn για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με πρωτοποριακή μέθοδο προσέγγισης της γλώσσας.

Κέντρο προετοιμασίας εξετάσεων Cambridge (gold) & Language Cert.

Επιτυχία σε αξιόπιστες και διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσομάθειας με επίκεντρο την εκμάθηση της γλώσσας κι όχι απλά την απόκτηση πιστοποίησης. 

Στο «House of English» λειτουργούν τμήματα Αγγλικών - Γαλλικών (από 5 ετών), Γερμανικών (από 5 ετών), Ρωσικών και Ιταλικών.

Στο «House of English» είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη υπέροχη σχολική χρονιά!!!

Πρότυπο ΚΞΓ «House of English»

Υπεύθυνοι Σπουδών:

Ελισάβετ Βέλιου

Αποφ. Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ
MA University of Bristol,UK
Μετεκπαίδευση στην Διδασκαλία Ξένης Γλώσσας σε Παιδιά Προσχολικής Και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας (ΕΚΠΑ)

Αργύρης Τζίμας

Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας
Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (ΕΑΠ)
Μετεκπαίδευση στην Διδακτική Μεθοδολογία

 

Πρότυπο ΚΞΓ House of English
Διέυθυνση: Kοραή 1, Λαμία
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22313 02256
Site: www.houseofenglish.gr
Facebook: Πρότυπο ΚΞΓ House of English

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση