Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσείς πού θα πάτε την πρώτη σας εκδρομή; Φυσικά στο μοναδικό «NISI Πολυχώρος» στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 12:12 Εσείς πού θα πάτε την πρώτη σας εκδρομή; Φυσικά στο μοναδικό «NISI Πολυχώρος» στις Ράχες!

Καλή σχολική χρονιά!!!

Στο «NISI Πολυχώρος» δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα ώστε τα παιδιά να παίρνουν όμορφα ερεθίσματα, πάντα με ασφάλεια, σε ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα μιας σχολικής επίσκεψης στο NISI περιλαμβάνει:

  • Αθλητισμό: Ομαδικά παιχνίδια, πίστα survivor, beach volley/beach tennis από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

  • Περιβάλλον: Συγκομιδή ελιάς: Μαθαίνουμε για τον κύκλο της ελιάς. Βιώνουμε την εμπειρία του μαζέματος και της διαλογής. Τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε μικρούς ελαιουργούς και μέσα από βιωματικά παιχνίδια να γνωρίσουμε την ελιά και τις ιδιότητές της. Οι μαθητές θα επισκεφθούν το NISI, για να γνωρίσουν την ελιά και τους καρπούς της, αφηγηματικά αλλά και βιώνοντας το λιομάζωμα με τον παραδοσιακό τρόπο.

Λίγα λόγια για το «NISI Πολυχώρος»:

Τον Ιούνιο του 2017 ξεκινήσαμε το NISI , έναν υπέροχο πολυχώρο με διαμονή, δίπλα στη θάλασσα, στο κέντρο της Ελλάδας.

Πολύ γρήγορα έγινε γνωστό σε πολύ κόσμο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς συνδυάζει διαμονή με άνεση στη φύση (επιπλωμένες σκηνές τύπου Glamping) και πολλές εκδηλώσεις - event που αφορούν αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον, εθελοντισμό, παιδί, κλπ.

Η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε από πάρα πολύ κόσμο, μικρούς και μεγάλους, καθώς έχει κάτι για όλα τα γούστα.

Ο συνδυασμός διαμονής (πληρότητα 90 άτομα σε σκηνές Glamping και ελεύθερο χώρο για κάμπινγκ), καφέ - εστιατόριο (200+ άτομα), των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο κέντρο της Ελλάδας, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, καθιστά τον χώρο μας ως ιδανική επιλογή για την διοργάνωση σχολικών εκδρομών στο χώρο μας από διάφορα σχολεία της Ελλάδας.

Όλη η ομάδα του Πολυχώρου κάνει τα πάντα για να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μια αξέχαστη εκδρομή.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 22380 31809