Ενημέρωση για Κτηματολόγιο σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 08:15 Ενημέρωση για Κτηματολόγιο σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων - Πως μπορείτε να κατοχυρώσετε την εμπρόθεσμη προσέλευση.

Από το αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης υπενθυμίζεται ότι στις 16/9 λήγει η εννεάμηνη περίοδος υποβολής δηλώσεων για τις Π.Ε. Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι πολίτες να προσέλθουν άμεσα και να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους, αποφεύγοντας τις συνέπειες της εκπρόθεσμης υποβολής.

Σε περίπτωση εκκρεμοτήτων του φακέλου της δήλωσης, τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα εξετάσουν την δυνατότητα διευκόλυνσης των προσερχόμενων είτε να τακτοποιήσουν το ζήτημα είτε να διασφαλίσουν το εμπρόθεσμο της υποβολής της δήλωσης, για την κατοχύρωση του οποίου θα χρειαστεί ατίγραφο της πρώτης σελίδας της δήλωσης.

Με το τρόπο αυτό παρέχεται η δυνατότητα εξασφάλισης του πολίτη έναντι του ενδεχόμενου επιβολής προστίμου, σε περίπτωση μη χορήγησης παράτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία Κτηματογράφησης:

  • Φθιώτιδας, 3ο χλμ. Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, Λαμία, τηλ. 22310-21010
  • Ευρυτανίας, Χαρ. Τρικούπη 43, Καρπενήσι, τηλ. 22370-23200

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση