Λαμία: Ακόμα ψάχνεις ποιο επάγγελμα να σπουδάσεις; Η «Le Gourmet» σου δίνει την απάντηση!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 07:55 Λαμία: Ακόμα ψάχνεις ποιο επάγγελμα να σπουδάσεις; Η «Le Gourmet» σου δίνει την απάντηση!

Επέλεξε μέσα από πολλές ειδικότητες, αυτή που σου ταιριάζει - Η σχολή «Le Gourmet» σου δίνει την ευκαιρία!!!

Οι εγγραφές συνεχίζονται - Έναρξη μαθημάτων: 14 Οκτωβρίου!!!

Εδώ και 15 χρόνια η «Le Gourmet» βρίσκεται πάντα δίπλα στους νέους, με κάθε τρόπο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τα όνειρά τους.

Γι' αυτό και κάθε χρόνο εξελίσσεται, προσθέτοντας νέες ειδικότητες και κλάδους, ώστε κάθε νέος να βρει το επάγγελμα που του ταιριάζει.

Εσύ ακόμα ψάχνεις ποιο επάγγελμα να σπουδάσεις; Η «Le Gourmet» σου έχει τη λύση!!!

Σπούδασε Επαγγελματική Μαγειρική / chef: Εκπαιδεύσου από τους καλύτερους και κατέκτησε το χώρο της μαγειρικής.

Σπούδασε Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική: Γίνε ένας σύγχρονος επαγγελματίας, με φαντασία και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία.

►Σπούδασε Hotel management (Διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων): Απόκτησε τα κατάλληλα εφόδια και κυριάρχησε στη "βαριά" βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.

Σπούδασε Κομμωτική: Απόκτησε μοναδική δυναμική και εφόδια ώστε να γίνεις σωστός επαγγελματίας με στυλ και άποψη και να εξασκήσεις άριστα την κομμωτική τέχνη. Γίνε ο επόμενος καλλιτέχνης Hairdresser.

Σπούδασε Επαγγελματικό Μακιγιάζ - Ονυχοπλαστική: Απόκτησε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και το πλεονέκτημα της επαγγελματικής κατάρτισης, και κυριάρχησε στο χώρο της ομορφιάς.

Διάλεξε σήμερα την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει:

  • Επαγγελματικό μακιγιάζ
  • Μανικιούρ / Πεντικιούρ / Ονυχοπλαστική
  • Eye lash extension (one by one)
  • Hμιμόνιμο μακιγιάζ (φρύδια, eye liner, χείλια)
  • Αποτρίχωση (σώματος, προσώπου)
  • Eye brows extension
  • Eye lash permanent (μόνιμη βαφή βλεφαρίδων)

Η σχολή «Le Gourmet» διαθέτει εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου, σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας και έμπειρο - εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό.

Στόχος, η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, άρτια εκπαιδευμένων, έτοιμοι να βγουν στην αγορά εργασίας και να διαπρέψουν.

Θέλεις άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Τότε σίγουρα μπορείς να βασιστείς στη σχολή «Le Gourmet»! Εκπαιδεύσου με τους καλύτερους, γίνε ο καλύτερος!!!

Κάνε τώρα την εγγραφή στο τμήμα της προτίμησής σου στη σχολή «Le Gourmet» και πραγματοποίησε τα όνειρά σου!!!

Έναρξη μαθημάτων όλων των ειδικοτήτων: 14 Οκτωβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα μπορείς να επισκεφθείς το γραφείο της σχολής «Le Gourmet» που βρίσκεται στη διεύθυνση Όθωνος 17, είτε να απευθυνθείς στο τηλ. 22310 67312.

Ωράριο λειτουργίας σχολής: 9:00' - 21:00'.

 

Σχολή «Le Gourmet»
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλ. 22310 67312

Facebook: Le Gourmet Lamia
Site: legourmet.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση