Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τι γύρευαν οι πανέμορφες αντίκες στην πλατεία Ελευθερίας;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 07:52 Λαμία: Τι γύρευαν οι πανέμορφες αντίκες στην πλατεία Ελευθερίας;

Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους του Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2019 έλαβε χώρα στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης 26/9 στη Λαμία από την πλατεία Ελευθερίας, όπου συγκεντρώθηκαν τα πληρώματα.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος και τιμήθηκε  από την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων του Παλαιού Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας – ΦΙΛΠΑ

Την πρώτη μέρα οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια διαδρομή που θα τους περάσει από τα Λουτρά Υπάτης, τη Μονή Αγάθωνος, τη Μακρακώμη, τον Άγ. Γεώργιο, τα Φουρνά, τη Ρεντίνα, τη Λίμνη Σμόκοβου και θα καταλήξουν στη Λίμνη Πλαστήρα.

Η δεύτερη μέρα θα «ταξιδέψει» τα πληρώματα στο Γεφύρι Τρικάλων, την Ελάτη, το Περτούλι και τα Μετέωρα, για να καταλήξει πάλι στην Λίμνη Πλαστήρα.

Την τρίτη μέρα η διαδρομή θα μας περάσει μέσα από το καταφύγιο Άγριας Ζωής Μέγδοβα, τα Άγραφα και επιστροφή στη Λίμνη Πλαστήρα για το τέλος του αγωνιστικού σκέλους και το γεύμα gala (απονομής στους νικητές των δύο κατηγοριών).

Η τέταρτη και τελευταία μέρα θα δώσει στα πληρώματα την ευκαιρία για μια ωραία, ξεκούραστη βόλτα γύρω από την μοναδικής ομορφιάς Λίμνη Πλαστήρα πριν την επιστροφή.