Brazilian Jiu Jitsu: Λαμιώτες αθλητές Παγκοσμίου επιπέδου!!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 21:45 Brazilian Jiu Jitsu: Λαμιώτες αθλητές Παγκοσμίου επιπέδου!!!

Η «Αrte Suave Academy» για άλλη μια φορά σάρωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu των -14 ετών, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι!!!

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Μπαμπαλή Βανέσα αθλήτρια του Τσιούτα Κωνσταντίνου και μέλος της παιδικής υπερομάδας της «Αrte Suave Academy», κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των -14 ετών!!!

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σημειώνοντας την μεγαλύτερη επιτυχία που έχει γνωρίσει η πόλη μας στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu.

Η πολύμηνη και απαιτητική προετοιμασία της Βανέσας ξεκίνησε από τον Ιανουάριο, αμέσως μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην Εθνική Ελλάδος.

Η οικογένεια της, που την στηρίζει ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς της για την σημαντική οικονομική ενίσχυση:

1) Piccolo Café
2) Ζαχαροπλαστειο Αγαπητός
3) Travel Stop Λαμία
4) Αφοί Τσαμαδιά Ο.Ε
5) Πρατήριο Υγρών Καυσίμων AVIN  (Ντελής - Μπλούνας)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βανέσα είναι άριστη μαθήτρια, στη Β’ τάξη του 8ου Γυμνασίου Λαμίας!!!


«Arte Suave Academy»
Παπακυριαζή 1, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977936351 - κος Τσιούτας Κωνσταντίνος
Facebook: Arte Suave Academy- The Athletes

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση