Οι Δικηγόροι της Λαμίας γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 12:59 Οι Δικηγόροι της Λαμίας γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

3 Οκτωβρίου: Ημέρα της Δικαιοσύνης…

Την μνήμη του προστάτη τους Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη γιόρτασε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δικαιοσύνης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας.

Το πρωί, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΛ και πολλά από τα μέλη του, μαζί με δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους, παραβρέθηκαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον  Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, παρουσία και των τοπικών αρχών.

Ακολούθησε αρτοκλασία και ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Γενικό Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωάννη Πατσούρα.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την εποχή που διανύουμε η Δικαιοσύνη, μίλησε στο LamiaReport για την ημέρα που γιορτάζει ο νομικός κόσμος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάσης Μακρυγιάννης, ενώ τις ευχές του έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων και μέλος του ΔΣΛ, Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες από τη δεξίωση που ακολούθησε στο εστιατόριο «Κλειδί»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση