Λαμία: Το νέο υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό ιατρείο της Μαρίας Ψαρρά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 08:05 Λαμία: Το νέο υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό ιατρείο της Μαρίας Ψαρρά

«Μπορεί ο χώρος και τα μηχανήματα να άλλαξαν και να αναβαθμίστηκαν, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο άνθρωπος και η σχέση που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με όλους όσους εμπιστεύονται το ιατρείο μας. Αισθάνομαι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Τους ευχαριστώ και πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο γι αυτούς με αγάπη και σεβασμό....», δηλώνει η γιατρός Μαρία Ψαρρά στο LamiaReport.

Το Μικροβιολογικό ιατρείο της Μαρίας Ψαρρά – Γεροθανάση άλλαξε πλέον στέγη. Μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από το παλιό της ιατρείο, στην διεύθυνση Βύρωνος 30 στη Λαμία.

Φαινομενικά, το μόνο που έμεινε ίδιο είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Μιλώντας με την γιατρό θα προσθέταμε ότι ίδια, αν όχι και περισσότερη, είναι και η όρεξη όλων τους για παροχή εργαστηριακών εξετάσεων άμεσα, αξιόπιστα και με απόλυτο σεβασμό στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

«Φροντίσαμε στον νέο μας χώρο να κάνουμε πιο άνετη την αίθουσα αναμονής, ώστε οι εξεταζόμενοι να περιμένουν να εξυπηρετηθούν σε έναν όμορφο αισθητικά χώρο και με άνεση.

Στα ίδια πλαίσια, προσθέσαμε έναν επιπλέον χώρο για πιο εύκολες αιμοληψίες βρεφών και διευκολύναμε την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Παράλληλα, όμως, η μετακόμισή μας σε μεγαλύτερο χώρο μας έδωσε την δυνατότητα να επενδύσουμε στην βελτίωση του εργαστηριακού μας εξοπλισμού.

Αντικαταστήσαμε αρκετά από τα μηχανήματά μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία εξασφαλίζουν αποτελέσματα ταχύτερα και πιο αξιόπιστα».

Με μετριοφροσύνη, η κα Ψαρρά δεν θέλησε να απαριθμήσει τον εργαστηριακό της εξοπλισμό, φρόντισε απλά να μας παραπέμψει στο site του ιατρείου (psarralab.gr) όπου διατίθενται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο Εργαστήριο - Διαγνωστικό ιατρείο.

Πιστή σε ένα επάγγελμα που υπηρετεί για 25 και πλέον χρόνια με ζήλο και επαγγελματισμό, η κα Ψαρρά δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Το ιατρείο το έχω σαν παιδί μου. Πραγματικά, η κόρη μου είναι μόλις 4 μήνες πιο μεγάλη από το ιατρείο. Και χαίρομαι που και τα δυο μου παιδιά εξελίσσονται και μάλιστα πρόκειται να συνυπάρξουν σε λίγα χρόνια, καθώς η Ολίνα ασκείται στην ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογία)».

Η γιατρός ευχαριστεί έναν έναν ξεχωριστά όλους όσοι τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ιατρείο τόσα χρόνια.. «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια..», δήλωσε μιλώντας στο LamiaReport.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό ιατρείο της Μαρίας Ψαρρά.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΕ
Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό ιατρείο
Βύρωνος 30 - Λαμία. Τηλ: 22310.46762.
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση