Διαγωνισμός: Και η πιτσαρία «Al Dente» στο Online Delivery της Λαμίας - Κέρδισε κουπόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 07:30 Διαγωνισμός: Και η πιτσαρία «Al Dente» στο Online Delivery της Λαμίας - Κέρδισε κουπόνια

Άλλη μία από τις πιτσαρίες της πόλης ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο Online Delivery της Λαμίας και σου εξασφαλίσαμε δωρεάν κουπόνια delivery. Δήλωσε συμμετοχή στο τέλος του άρθρου.

Οι αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του «Al Dente» ήρθαν στο YouDelivery.

Αν διασχίσεις τις απογευματινές ώρες την οδό Παπασιοπούλου, σίγουρα το μάτι σου θα έχεις προσέξει το γωνιακό εστιατόριο με την ιταλική διακόσμηση και το χαρακτηριστικό όνομα «Al Dente» .

Πρόκειται για τη μοναδική πιτσαρία στην ευρύτερη περιοχή των Γαλανέϊκων που χάρη στο μεράκι των ιδιοκτητών του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την προσεγμένη διακόσμηση και την ιδιαίτερη προσέγγιση των πιάτων του.

Οι αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του «Al Dente» είναι διαθέσιμες για Online παραγγελία στο YouDelivery από τον υπολογιστή και το κινητό σου.(Πάτησε εδώ για να δεις τις τρέχουσες online προσφορές του καταστήματος).

Όπως πάντα... σου έχουμε κουπόνια. Δήλωσε συμμετοχή, μπες στη κλήρωση και κέρδισε 5€ κουπόνια. Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως τη Πέμπτη  31/10.

 

Το online delivery της Λαμίας σου δίνει τη δυνατότητα να να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή  iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.

 

Διαβάστε Επίσης

Λαμία: Παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου; Δες αν κέρδισες!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση