Λαμία: Τα ονόματα που κερδίζουν δωρεάν Delivery αυτή την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 15:46 Λαμία: Τα ονόματα που κερδίζουν δωρεάν Delivery αυτή την εβδομάδα

Σήμερα ολοκληρώθηκε άλλος ένας διαγωνισμός για δωρεάν κουπόνια από το online delivery της Λαμίας και σου έχουμε τα ονόματα των νικητών. 

Το YouDelivery και η πιτσαρία «Al Dente» "έτρεξαν" διαγωνισμό για δωρεάν κουπόνια delivery αυτή την εβδομάδα με τους τυχερούς να κληρώνονται σήμερα.

Ακολουθούν τα ονόματα των τυχερών στην παρακάτω φωτογραφία:

Οι δέκα τυχεροί κερδίζουν 5€ κουπόνι για την επόμενη παραγγελία τους από το «Al Dente» μέσα από το Οnline Delivery της Λαμίας.

Τα κουπόνια θα σταλούν μέσω email εντός της ημέρας στο email που δηλώθηκε κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Το «Al Dente»  είναι η μοναδική πιτσαρία στην ευρύτερη περιοχή των Γαλανέϊκων που χάρη στο μεράκι των ιδιοκτητών του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την προσεγμένη διακόσμηση και την ιδιαίτερη προσέγγιση των πιάτων του. 

Το online delivery της Λαμίας σου δίνει τη δυνατότητα να να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή  iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.

 

Μάθε περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης, ή δες τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Λαμίας.

 

Διαβάστε Επίσης

Διαγωνισμός: Και η πιτσαρία «Al Dente» στο Online Delivery της Λαμίας - Κέρδισε κουπόνια

Λαμία: Παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου; Δες αν κέρδισες!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση