Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσύ δοκίμασες το Online Delivery της Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 15:59 Εσύ δοκίμασες το Online Delivery της Λαμίας;

Εσύ πως προτιμάς να παραγγέλνεις το φαγητό και τον καφέ σου; - Δες ποια καταστήματα εστίασης είναι στο Online Delivery της Λαμίας.

Με τις online αγορές να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, δεν θα γινόταν παρά να συμβεί το ίδιο και με το Delivery. Η Λαμία είναι μία από τις λίγες πόλεις στην Ελλάδα που διαθέτουν δική τους πλατφόρμα Online Delivery.

To YouDelivery είναι το Online Delivery της πόλης που σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου και ταυτόχρονα να διεκδικήσεις κουπόνια Δωρεάν Delivery με κάθε παραγγελία σου.

Κάθε μήνα αναδεικνύονται, χωρίς κλήρωση, πέντε νικητές που κερδίζουν κουπόνια δωρεάν Delivery. Πρόκειται για τους πέντε πρώτους σε πόντους μήνα,  και όπως μπορείτε να δείτε στo blog του YouDelivery... δεν είναι λίγοι αυτοί που "έχουν πιάσει το νόημα"! Καταφέρνοντας ξανά και ξανά να σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις της μηνιαίας λίστας πόντων (η λίστα διατίθεται Live στο YouDelivery). Ταυτόχρονα, άλλοι δύο τυχεροί νικητές προκύπτουν από κλήρωση κάθε μήνα, κερδίζοντας επιπλέον κουπόνια.

Πως Παραγγέλνεις;
Μπορείς να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή  iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις και εσύ δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.

Συνεργαζόμενα καταστήματα:

Στον κατάλογο του εντάσσονται σταδιακά όλα τα καταστήματα της Λαμίας που προσφέρουν Delivery, με πολλά από αυτά να προσφέρουν και αποκλειστικές Online Προσφορές. Μπορείς να δεις όλα τα καταστήματα πατώντας εδώ.

Μάθε περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης, ή δες τα συνεργαζόμενα καταστήματα στη Λαμία.