Λαμία: Το "EKO Control System" σου εξασφαλίζει εγγυημένη ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 16:03 Λαμία: Το "EKO Control System" σου εξασφαλίζει εγγυημένη ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης ΕΚΟ: Το σπίτι σας αλλάζει θερμοκρασία και εσείς ξέρετε ότι παραλάβατε την ποσότητα που παραγγείλατε, στην ποιότητα που εγγυάται το EKO Control System.

Έχει έρθει η ώρα να προμηθευτείς πετρέλαιο θέρμανσης και αναρωτιέσαι πως θα είσαι σίγουρος ότι παίρνεις την ποσότητα που πληρώνεις.

Τα πρατήρια EKO σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζεις τα πάντα για το πετρέλαιο θέρμανσης που προμηθεύεσαι με το EKO Control System.

Το EKO Control System, ο φορητός μετρητής πετρελαίου της EKO:

  • Μετρά με ακρίβεια την ποσότητα καυσίμου που παραλαμβάνετε.
  • Ανιχνεύει τον αέρα και το νερό στην παροχή καυσίμου.
  • Μετρά τη θερμοκρασία παράδοσης.
  • Διασφαλίζει ότι πληρώνετε μόνο όσο πετρέλαιο βάζετε στη δεξαμενή σας.

Το πρατήριο «EKO Καλυψώ 190» στην οδό Παπασιοπούλου 33, στα Γαλανέικα Λαμίας, είναι το μοναδικό εταιρικό πρατήριο στην πόλη μας, το οποίο σε προμηθεύει αποδεδειγμένα με την καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης.

Για παραγγελίες και οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 22310 24446 και φυσικά στο πενταψήφιο: 18198

Με την ποιότητα και τη σιγουριά που μόνο η EKO μπορεί να προσφέρει, είστε σίγουροι για κάθε λίτρο και στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Καλέστε τώρα το πρατήριο «EKO Καλυψώ 190» στην οδό Παπασιοπούλου 33, στα Γαλανέικα Λαμίας, στο τηλέφωνο: 22310 24446 και το πενταψήφιο: 18198, για να απολαύσετε και εσείς έναν ζεστό χειμώνα.

Πετρέλαιο θέρμανσης EKO... Και το σπίτι γεμίζει ζεστασιά!!!

www.eko.gr

Facebook: EKO Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση