Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα «Δώρα Ψυχής»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 07:33 Λαμία: Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα «Δώρα Ψυχής»

Τα φετινά «Δώρα Ψυχής» ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αγκαλιάστηκαν για μια ακόμη φορά από τους συμπολίτες μας που άπλωσαν το χέρι στον Συνάνθρωπο στηρίζοντας τη μεγάλη Φιλανθρωπική αγορά του συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο»

Για πρώτη φορά τα  «Δώρα Ψυχής» έγιναν εκτός κέντρου και συγκεκριμενα στο "Κτήμα Πασιάκου", σε υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, έχοντας μάλιστα και φαγητό με την υπογραφή του εξαιρετικού σεφ και συντοπίτη μας, Κώστα Χαντζούλη (δείτε ρεπορτάζ εδώ).

Τη φετινή μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά του «Συν στον Άνθρωπο» ευλόγησε και ο νέος Μητροπολίτης κ. Συμέων από το βράδυ του Σαββάτου "αιφνιδιάζοντας" ευχάριστα τα μέλη του Συλλόγου στο "Κτήμα Πασιάκου" (δείτε ρεπορτάζ εδώ).

Μεγάλη τυχερή της βραδιάς η κοπέλα που είχε ονειρευτεί ότι θα κερδίσει το αυτοκίνητο. Και πράγματι ο λαχνός που είχε αγοράσει για τον φίλο της, με το Νο 2487 κέρδισε το αυτοκίνητο, ένα Peugeot 208, στη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» (δείτε ρεπορτάζ εδώ).

Η πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» κ. Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν ή συνέβαλαν με κάθε τρόπο να γίνει με μεγάλη επιτυχία η φετινή μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής»

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα φετινά «Δώρα Ψυχής».