Απόψε το άναμμα του δέντρου με Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 15:06 Απόψε το άναμμα του δέντρου με Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 8:30΄ το βράδυ στην πλατεία Πάρκου και αμέσως μετά το τέλος της γιορτής θα ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Μαρία Κεφαλά!!!

Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αλλά και μια συναυλία με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό, επιφυλάσσει η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λαμία σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 8:30' το βράδυ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει ο Μητροπολίτης κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου.

Η φωταγώγηση του δέντρου της πόλης θα γίνει στις 20.30 συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου και της χορωδίας του 6ου Γυμνασίου. Παράλληλα πολλές εκδηλώσεις για παιδιά ( Disney Parade, facepainting, κ.α.)

Αμέσως μετά η συναυλία στην πλατεία Πάρκου

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες σε μια μοναδική δωρεάν συναυλία σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα την Πέμπτη στις 20.30 το βράδυ στην πλατεία Πάρκου.

 Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός τα έχουν βρει στη σκηνή τα τελευταία χρόνια και οι εμφανίσεις τους έχουν πάντα ατμόσφαιρα party. Ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, μοιράζονται μαζί μας τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα εορταστικό και κεφάτο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες!

«Θέλουμε τη συμμετοχή του κόσμου και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων και κυρίως τον κ.Πανουργιά της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας που καλύπτει τα έξοδα της μεγάλης συναυλίας της Πέμπτης», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

«Ανεκτίμητη ανταμοιβή μας το χαμόγελο των δημοτών. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας για μια γιορτινή Λαμία», είπε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση