Απόψε: «Λευκή Νύχτα» με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 19:02 Απόψε: «Λευκή Νύχτα» με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές!

Ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 12:00' το βράδυ για τη μεγάλη γιορτή!!!

Εκπλήξεις και πολλά happenings, περιμένουν το αγοραστικό κοινό στη «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

Τα εμπορικά καταστήματα και όλη η αγορά, θα παραμείνουν ανοιχτά μετά το πέρας του ωραρίου και μέχρι τις 12:00’ το βράδυ προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις και δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να κάνει τα ψώνια του μετά μουσικής.

Dj σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και το τσίρκο «Cachivache» μαζί με τους παραδοσιακούς λαμιώτικους μεζέδες, θα συνθέσουν μία γιορταστική ατμόσφαιρα προετοιμάζοντας το κλίμα για τα Χριστούγεννα.

Σύνθημα όλων «διασκεδάΖΟΥΜΕ – ψωνίΖΟΥΜΕ – στηρίΖΟΥΜΕ» την τοπική αγορά.

Δείτε τι μας είπε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης:

Το 9μελες τσίρκο του… δρόμου “Cachivache” είναι κάτι το διαφορετικό στη φετινή πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου με ζογκλέρ, παλιάτσους, ακροβάτες και πολύ πολύ μουσική.

Μια γεύση από τις παραστάσεις τους μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω βίντεο:

«Cachivache στα ισπανικά είναι τα αντικείμενα που μας ξυπνάνε μνήμες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και παρόλο που δεν τα χρησιμοποιούμε πια τα έχουμε καλά φυλαγμένα έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας», περιγράφουν οι ίδιοι στη σελίδα τους και προσθέτουν: «Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, μοντέρνους αλλά και εναλλακτικούς με πολλά ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, θέατρο, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση