Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από το άναμμα του δέντρου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 09:15 Βίντεο και φωτορεπορτάζ από το άναμμα του δέντρου στη Λαμία

Με φαντασμαγορικό τρόπο, άναψε το βράδυ της Πέμπτης (12/12) το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου.

Ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος μαζί με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, σήκωσαν μαζί το διακόπτη για να φωτίσουν το δέντρο και συγχρόνως τις καρδιές των δημοτών.

Η παρατήρηση του Δεσπότη «του χρόνου θα το ανάψουμε με touch», ήταν μια από τις πολλές ευχάριστες νότες της βραδιάς, που ήταν αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους που γέμισαν την πλατεία και τους γύρω δρόμους.

Τα εντυπωσιακά βεγγαλικά και οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός, ανέλαβαν στη συνέχεια να μας διασκεδάσουν με γνωστά τραγούδια.

Παρών και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που πρόσφερε και τη συναυλία. Ο κ. Παπαϊωάννου που είχε θερμό χαιρετισμό με το Δήμαρχο και με τον Ποιμενάρχη μας, αλλά και με την υπεύθυνη για την εκδήλωση Αντιδήμαρχο Αμαλία Ποντίκα.

Στους επίσημους ξεχωρίσαμε ακόμη τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανίδη, το βουλευτή Γιάννη Οικονόμου, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα και πολλούς δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Πάρτε μια γεύση από την όμορφη βραδιά στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε πολλές φωτογραφίες από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λαμία: