Λαμία: Και η νύχτα έγινε…. «Λευκή»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 16:21 Λαμία: Και η νύχτα έγινε…. «Λευκή»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Φως, κέφι, ρυθμός, χορός και μουσική συνέθεσαν μια όμορφη βραδιά στη Φθιωτική πρωτεύουσα…

Πλημμύρισε από κόσμο η Λαμία τη βραδιά της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Από τις 8:30’ το βράδυ και μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι κεντρικοί δρόμοι και οι πλατείες πλημμύρισαν από μουσική, που ήταν η πρώτη αφορμή για να συγκεντρωθεί ο κόσμος γύρω από το εμπορικό κέντρο.

Στην πλατεία Πάρκου κάτω από φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φετινή έκπληξη του Εμπορικού Συλλόγου, το Τσίρκο «Cachivache», συγκέντρωσε πολύ κόσμο με τις ακροβατικές, ζογκλερικές και μουσικές εκτελέσεις του, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Σταθερή επιλογή αποτέλεσαν για τους μικρούς φίλους το καρουζέλ και το παγοδρόμιο. Οι στολισμένες πλατείες και τα events στους πεζόδρομους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που τα συνδύασε με καφέ, ποτό ή φαγητό.

Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να κάνουν νυχτερινά ψώνια, καθώς αρκετοί ήταν οι έμποροι που προχώρησαν σε καλές προσφορές με αφορμή τη λευκή νύχτα.

Την προσπάθεια αυτή του εμπορικού κόσμου στήριξε όπως σημειώσαμε τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια, με το Θύμιο Καραΐσκο και το Φάνη Σπανό να πραγματοποιούν τις βόλτες τους στα μαγαζιά. Ευχάριστη έκπληξη για μία ακόμη φορά η παρουσία του Μητροπολίτη Συμεών, που με την πατρική του αγάπη και την απλότητα που τον διακρίνει βρέθηκε κοντά στο ποίμνιο του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΣΛ Γιάννη Βλαχογιάννη και την Αντιπρόεδρο Βαγγελίτσα Λιάπη:

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την «Λευκή Νύχτα» στη Λαμία:  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση