Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα βιβλίο για κάθε ημέρα των γιορτών!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 08:24 Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα βιβλίο για κάθε ημέρα των γιορτών!

Το LamiaReport και το βιβλιοπωλείο Μπέτσης σας προσφέρουν την καλύτερη συντροφιά για τις ημέρες των εορτών, 15 βιβλία, ένα για κάθε μέρα, που μπορείτε να κερδίσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram.

Πως παίρνετε μέρος στο διαγωνισμό:

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να ακολουθήσετε 3 απλά βήματα:

1. Ακολουθήστε το προφίλ του βιβλιοπωλείου Μπέτσης

2. Ακολουθήστε το προφίλ του LamiaReport

3. Κάντε like στην ανάρτηση του βιβλίου που θα βρείτε στο προφίλ του LamiaReport στο Instagram.

Προσοχή! Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα.

Ο διαγωνισμός:

Κάθε μέρα, μετά από κλήρωση, ένας τυχερός που θα κερδίζει το βιβλίο της ημέρας, θα λαμβάνει μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ και θα ανακοινώνεται με story στο προφίλ του LamiaReport!

Το κάθε post που αφορά το εκάστοτε βιβλίο θα μένει για 24 ώρες στο προφίλ και στη συνέχεια η ανάρτηση θα διαγράφεται για να μην υπάρξει σύγχυση ως προς το βιβλίο που κληρώνεται.

Η κλήρωση θα γίνεται κάθε βράδυ στις 21:00'.

Το πρώτο βιβλίο θα αναρτηθεί την Πέμπτη 19/12 και θα κληρωθεί την Παρασκευή 20/12 στις 21:00' και αντίστοιχα το τελευταίο θα αναρτηθεί την Πέμπτη 02/01 και θα κληρωθεί την Παρασκευή 03/01 στις 21:00'.

Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία τους από το βιβλιοπωλείο "ΜΠΕΤΣΗΣ", Κολοκοτρώνη 16 και Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία, με την επίδειξη του μηνύματος που θα τους έχει αποσταλεί και την αστυνομική τους ταυτότητα!

Τα βιβλία:

Άκης Πετρετζίκης - Steet Food (20/12)

Ο αγαπημένος Έλληνας σεφ σε Street Food μαγειρικές δημιουργίες! Ανακάλυψε 120 λαχταριστές συνταγές από τον Άκη Πετρετζίκη για τα πιο νόστιμα "φαγητά του δρόμου" από όλο τον κόσμο.

Το Μερτικό των Αγγέλων - Μάρθα Πατλάκουτζα (21/12)

Σε ένα προσφυγικό ψαροχώρι γεννήθηκε ο Κωσταντής. Χάδι μάνας δεν γνώρισε ποτέ του, οι άγγελοι την πήραν κοντά τους μόλις άκουσαν το κλάμα του, για να του μάθουν από το ξεκίνημα τι πάει να πει ζωή… Μεγάλωσε στα δύσκολα χρόνια του Πολέμου. Την ψυχή του στιγμάτισαν τα μάτια των νεκρών που μπροστά του έχασαν σε μια στιγμή τη λάμψη τους… Και τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγει…

Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 14: Κακός Χαμός - Jeff Kinney (22/12)

Χάρη σε μια απρόσμενη κληρονομιά η οικογένεια του Γκρεγκ Χέφλι έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σπίτι της. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν ότι η ανακαίνιση του σπιτιού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μόλις οι τοίχοι αρχίζουν να πέφτουν, σκάνε μύτη ένα σωρό προβλήματα.

Στις Στάχτες της Σαλονίκης - Άννα Φωτίου (23/12)

Μια ιστορία ζωντανή, γεμάτη μνήμες και πάθη.

Θεσσαλονίκη, Αύγουστος 1917. Η μεγάλη πυρκαγιά ξεσπά. Ο κόσμος τρέχει να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της. Ανάμεσά τους και η Έλλη, που φωνάζει να κατευθυνθούν ανατολικά. Μέσα στον πανικό όμως κανείς δεν της δίνει σημασία∙ παρά μόνο ο Μάρκος. Μαζί διασχίζουν την πόλη και φτάνουν στον καταυλισμό. Από εκεί, θα ζήσουν τις έντονες στιγμές της καταστροφής.

Football Talk - Χρήστος Σωτηρακόπουλος (24/12)

Βλέποντας ένα αστέρι να πέφτει, κάποτε, τη δεκαετία του ’70, ένα μικρό παιδί έκανε μια ευχή: να συναντήσει μια μέρα τον ποδοσφαιρικό ήρωά του, τον Γιόχαν Κρόιφ. Οι καλές Μοίρες που κρυφάκουγαν, φρόντισαν στις δεκαετίες που ακολούθησαν να του πραγματοποιήσουν όχι μονάχα αυτή την επιθυμία, αλλά πολύ περισσότερες, ώστε μεγαλώνοντας να βλέπει και να μιλάει με όλα τα σπουδαία ονόματα που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Το Φως των Χριστουγέννων - Μαρία Προδρόμου (25/12)

Σε μια πόλη, όχι πολύ μακριά από τη δική μας, οι κάτοικοι ξεκινούσαν τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα μήνες πριν. Κρεμούσαν πολύχρωμες γιρλάντες στις πόρτες τους και στόλιζαν τις βεράντες και τα μπαλκόνια τους με πανάκριβα στολίδια και λαμπιόνια.

Μια Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση - π. Γεώργιος Χριστοδούλου (26/12)

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Το νιώθεις και το βλέπεις γύρω σου παντού.
Τα πάντα μετατρέπονται σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Πολύχρωμα φωτάκια στις αυλές των σπιτιών, στα καταστήματα, στους δρόμους. Όλα στολισμένα....

Ελισσώ: Η Όρφανή Κόρη - Μαρία Πέττα (27/12)

1991, Γεωργία. Ο εμφύλιος πόλεμος ξεσπά. Ο φόβος αναγκάζει τους Έλληνες να ξεριζωθούν βάναυσα από τον τόπο τους. «Είστε ξένοι, πηγαίνετε πίσω στην πατρίδα σας». Η οικογένεια της Ελισσώς αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα πουλάει τα πάντα με σκοπό να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Μια πικρή σκέψη είναι ριζωμένη στην καρδιά και το μυαλό «Στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος»...

Το Αρχοντικό στη Λίθια - Ελένη Βεζύρογλου (28/12)

Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να εκπληρώσεις τις πιο κρυφές σου επιθυμίες;

Η ήρεμη ζωή μιας μικρής επαρχιακής κοινωνίας διαταράσσεται, καθώς το τίμημα για επιθυμίες που πραγματοποιούνται αβίαστα είναι μεγάλο. Μέσα από το σκοτάδι ξεκινά το οδοιπορικό της Αγγελικής προς τη λύτρωση, όταν μαθαίνει το μυστικό της μάνας της πως έχει έναν χαμένο αδελφό...

D-Day: Απόβαση στη Νορμανδία - Τζάιλς Μίλτον (29/12)

6 Ιουνίου 1944

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το BBC διακόπτει το πρόγραμμά του και μεταδίδει τους στίχους από ένα ποίημα του Πολ Βερλέν: Οι μακροί στεναγμοί των βιολιών του φθινοπώρου λαβώνουν την καρδιά μου μ’ έναν λήθαργο μονότονο.
H «μεγαλύτερη ημέρα του πολέμου» έχει αρχίσει...

Μέχρι να Φύγεις - Θεώνη Μπριλή (30/12)

Ο Ερρίκος και η Ναταλία μεγάλωσαν από παιδιά μαζί. Μοιράζονταν τα καλοκαίρια τους και στην πορεία της ζωής τους τον έρωτα. Έναν έρωτα δυνατό, που όμως έπρεπε να μείνει κρυφός, γιατί υπήρχαν μυστικά, που αν έβλεπαν το φως της αλήθειας, θα γκρέμιζαν συθέμελα τις ζωές αγαπημένων τους προσώπων...

Μυστικά Ατζέντα 2020 - Paulo Coelho (31/12)

Στο παρόν κρύβεται το μυστικό. Αν προσέξεις το παρόν, τότε κι αυτό που θα συμβεί στο μέλλον θα είναι καλύτερο...

Όσοι Αγαπιούνται - Victoria Hislop (01/01)

Αθήνα, 1941. Στην κατοχική Ελλάδα, η δεκαπεντάχρονη Θέμις βλέπει την οικογένειά της να ταλανίζεται από βαθιές πολιτικές διαφορές. Και το χάσμα ανάμεσα σ’ αυτούς που αγαπά βαθαίνει, όσο η χώρα βυθίζεται στην ανέχεια. Καθώς η δυστυχία μεγαλώνει γύρω της, και φίλοι της χάνονται από την πείνα, η Θέμις μπαίνει στην Αντίσταση.

Ζακέτα Να Πάρεις - π. Ανδρέας Κονάνος (02/01)

Τελικά, το πιο ωραίο δώρο που μπορείς να κάνεις στο παιδί σου είναι να το… αφήσεις ήσυχο.

Βρείτε τα πρωτίστως εσείς οι δύο: ο μπαμπάς και η μαμά.

Μην πιέζεις το παιδί, θα αντιδράσει...

Ούτε η Μάνα μου - Έφη Καγξίδου, Λίνα Σπεντζάρη (03/01)

Μια αληθινή ιστορία μεγάλης έντασης, γραμμένη με τόσο ζωντανές λεπτομέρειες, που κάθε σελίδα σκίζει το μυαλό και την καρδιά. Τα πρόσωπα και τα ονόματα είναι υπαρκτά, χωρίς ψευδώνυμα, καθώς και οι τόποι όπου έδρασαν, για να μπορέσει ο αναγνώστης να βιώσει την πολυπόθητη κάθαρση.