Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ: Νέα Χρονιά Νέα Κοσμήματα!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 08:45 Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ: Νέα Χρονιά Νέα Κοσμήματα!!

Το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ σας προσφέρει 2020 λόγους για να αποκτήσετε νέα κοσμήματα για τη νέα χρονιά! Λάμψτε στις γιορτινές σας εμφανίσεις και δώστε χαρά & ευχαρίστηση στον εαυτό σας και στους αγαπημένους επιλέγοντας ένα δώρο που μένει ανεξίτηλο στο χρόνο!

Χρυσά και ασημένια κοσμήματα, γούρια για το 2020, διακοσμητικά και αναμνηστικά δωράκια για τους καλεσμένους σας, χριστουγεννιάτικες προσφορές είναι όλα εδώ!

Ανακαλύψτε τη γιορτινή μας συλλογή με κεντρικό σύμβολο τη χιονονιφάδα και την ευχή το 2020 να είναι η χρονιά της αναγέννησης. Όπως η χιονονιφάδα που αν και εύθραυστη δε χάνεται, αναγεννάται και μεταμορφώνεται σε νερό. 

Βρείτε διακοσμητικά και δωράκια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν από μόλις 4€.

Επωφεληθείτε από τις Χριστουγεννιάτικες προφορές μας σε επιλεγμένους κωδικούς ωρολογίων και κοσμημάτων.

Επίσης αποκλειστικά στο κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ θα βρείτε το γούρι που φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για το σύλλογο «Συν στον άνθρωπο». Το φετινό γούρι είναι ένα παζλ αγάπης. Δύο ξεχωριστά κομμάτια που μόνο η αγάπη και η αλληλεγγύη μπορούν να ενώσουν για να σχηματιστεί μία υπέροχη καρδιά. Έμπνευσή μας φυσικά ήταν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Συλλόγου που με την ανθρωπιά τους και τη ζεστασιά τους ενώνουν τα σπασμένα κομμάτια των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

 
Εδώ και περίπου έναν αιώνα, το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει ό,τι αξίζουν οι πιο απλές αλλά και οι πιο πολύτιμες στιγμές σας!

 

 «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook: Κροντηρά
Site: www.krontira.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση