Έπεσαν στα παγωμένα νερά του Γοργοπόταμου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 08:05 Έπεσαν στα παγωμένα νερά του Γοργοπόταμου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με τσουχτερό κρύο ο Εορτασμός των Θεοφανείων και στο Γοργοπόταμο.

Ο Δήμος Λαμιέων γιόρτασε και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια στο Γοργοπόταμο, όπου χοροστάτησε ο πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Φθιώτιδας, π. Άγγελος Ανθόπουλος, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας στο Γοργοπόταμο, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

«Ο Αγιασμός των υδάτων, μια ευκαιρία να αναγεννηθούμε μέσα από την Θεία Βάπτιση συνεχίζοντας με το ίδιο σθένος την προσπάθεια αναβάθμισης και προόδου του τόπου μας που τόσο το έχει ανάγκη. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους...», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Τρεις τολμηροί βουτηχτάδες έπεσαν και φέτος στα παγωμένα νερά του ποταμού, με τον πυροσβέστη Γιάννη Σταμοκώστα να πιάνει το Σταυρό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα Θεοφάνεια στο Γοργοπόταμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση