Μώλος: Απονομή πτυχίων και εκδήλωση του Κ.Ξ.Γ. "Παρασκευή Κοψιδά - Λύτρα"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 08:10 Μώλος: Απονομή πτυχίων και εκδήλωση του Κ.Ξ.Γ. "Παρασκευή Κοψιδά - Λύτρα"

Μια μεγάλη γιορτινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μώλο από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Παρασκευή Κοψιδά - Λύτρα", με τραγούδια και χορευτικά από τους μαθητές, ενώ απονεμήθηκαν πτυχία στα παιδιά όλων των επιπέδων.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μώλου, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη γιορτινή εκδήλωση, από το Κ.Ξ.Γ. "Παρασκευή Κοψιδά - Λύτρα".

Με την ιδιωτική αυτή πρωτοβουλία, όλοι οι μαθητές, όλων των επιπέδων, συμμετείχαν στην παρουσίαση γιορτινών τραγουδιών και χορευτικών, με την καθοδήγηση και τη δημιουργία χορογραφιών από την ίδια την Κα Κοψιδά.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η συγκινητική παρουσίαση Κινησιολογικού Θεατρικού Δράματος, από τους μαθητές των Β1 και Β2 επιπέδων με θέμα "Η ζωή του Ιησού μέσα σε 6 λεπτά" από τη Γέννηση έως την Ανάσταση, και πάλι με την καθοδήγηση της ίδιας της Κας Κοψιδά.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στα τραγούδια, τα χορευτικά αλλά και στο Θεατρικό, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, τόσο για την εξαιρετική τους εμφάνιση, όσο και για τη θέλησή τους να συμμετέχουν στη δημιουργία ενός πολιτιστικού γεγονότος τέτοιου επιπέδου.

Με περηφάνια επίσης έγινε και η επίσημη απονομή των πτυχίων όλων των επιπέδων (Α1 - C2).

Οι μαθητές των επιπέδων Α1, Α2 και Α2+, είχαν την τύχη να συμμετάσχουν στις εξετάσεις Style, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το Μώλο, αφού το Κ.Ξ.Γ. της κας Κοψιδά έγινε Εξεταστικό κέντρο με την υποστήριξη της Ελληνοαμερινακινής ένωσης το Μάιο του 2019.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την κλήρωση υπέροχων δώρων, καθώς και με κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν το Κ.Ξ.Γ. με την παρουσία τους, όλα με ιδιωτική πρωτοβουλία του Κου και της Κας Λύτρα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καμένων Βούρλων - Μώλου - Αγ. Κων/νου, καθώς και τους διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου Μώλου, για τη διάθεση της αίθουσας εκδηλώσεων, αλλά και τη στήριξή τους για αυτή την πρωτοβουλία.

Δείτε φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση:

Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Παρασκευή Κοψιδά - Λύτρα"
Λ. Ανδρούτσου 26, Μώλος Φθιώτιδας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22350 89609
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  | website: kopsida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση