#FootballTalk με το Χρήστο Σωτηρακόπουλο στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 08:50 #FootballTalk με το Χρήστο Σωτηρακόπουλο στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη κουβέντα για ποδόσφαιρο, αθλητισμό και άλλα...με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να δηλώνει πως τα παιδιά είναι η ελπίδα, είναι το αύριο και πως μέσα από τον αθλητισμό σίγουρα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Football Talk». Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος το χάρηκε πραγματικά, όχι μόνο για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αλλά κυρίως για την παρουσία των παιδιών.

Η ευχή και η δέσμευση του Συμεών αν πάρει πρωτάθλημα η Λαμία

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο Μητροπολίτης Συμεών όταν είπε ότι εύχεται η ομάδα της Λαμίας, επί των ημερών του, να πάρει το πρωτάθλημα. «Εύχομαι να έρθει η ώρα που θα βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα από τη Λαμία. Δεσμεύομαι οι καμπάνες να χτυπάνε ασταμάτητα...», είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας.

Δείτε το βίντεο:

#FootballTalk. Κουβέντα με τους σταρ για μπάλα και… άλλα!

Βλέποντας ένα αστέρι να πέφτει, κάποτε, τη δεκαετία του ‘70, ένα μικρό παιδί έκανε μια ευχή: να συναντήσει μια μέρα τον ποδοσφαιρικό ήρωά του, τον Γιόχαν Κρόιφ. Οι καλές Μοίρες που κρυφάκουγαν φρόντισαν στις δεκαετίες που ακολούθησαν να του πραγματοποιήσουν όχι μονάχα αυτή την επιθυμία, αλλά πολύ περισσότερες, ώστε μεγαλώνοντας να βλέπει και να μιλάει με όλα τα σπουδαία ονόματα που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Δείτε τι είπε μετά την παρουσίαση του βιβλίου ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τη συνδιοργάνωση της βιβλιοπαρουσίασης είχαν ο Δήμος Λαμιέων, ο ΠΑΣ Λαμία 1964 και η Βιβλιοαγορά Μπέτσης.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Γιάννης Σπυρόπουλος παρατηρητής διαιτησίας Super League και εθνικός εκπαιδευτής ΕΠΟ, ο Παναγιώτης Φώσκολος δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λαμιέων, ο Βασίλης Πλιάτσικας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, ο ίδιος ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος ενώ συντονιστής ήταν ο Γιώργος Καραγιάννης, δημοσιογράφος του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών και ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

Δείτε το βίντεο:

Τι είπε ο ίδιος ο συγγραφέας

Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ροναλντίνιο έως τον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Φαν Ντάικ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συνάντησε σχεδόν όλους αυτούς που έγραψαν τη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία. Όλα αυτά καταγράφονται στο νέο του βιβλίο «Football Talk», το οποίο παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο την Τρίτη (17/12).

Στις σελίδες του βιβλίου ζωντανεύουν οι συζητήσεις που είχε ο συγγραφέας με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον Πεπ, τον Μουρίνιο, τον Κλοπ και τον Λουίς Μενότι, τον Φερνάντο Σάντος, τον Κένι Νταλγκλίς, τον Κέβιν Κίγκαν, τον σερ Στάνλεϊ Μάθιους, τον Πάολο Ρόσι και τον Κρίστο Στόιτσκοφ και πολλούς ακόμα.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος υπέγραψε βιβλία και έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές, δηλώνοντας ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, που έχει αγκαλιάσει και αυτό το βιβλίο, το οποίο πολύ γρήγορα έγινε best seller!. 

Δείτε φωτορεπορτάζ....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση