Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 08:32 Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι

Φέτος στη γιορτή της αγάπης έχετε έναν επιπλέον λόγο για να επιλέξετε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μιας και με κάθε αγορά άνω των 15€ συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα από τα 2 ρολόγια της φωτογραφίας αξίας 119€.

Για άλλη μία χρονιά το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» αφιερώνει αυτή την εβδομάδα στην αγάπη, το ομορφότερο συναίσθημα με τις άπειρες μορφές έκφρασης.

Μπορεί να είναι αγάπη για δημιουργία σαν αυτή που έχει το κοσμηματοπωλείο μας εδώ και περίπου έναν αιώνα.

Μπορεί να είναι αγάπη για τον συνάνθρωπο και διάθεση προσφοράς. Είναι αυτή η αγάπη που μας οδηγεί κάθε χρόνο στο να φιλοτεχνούμε αποκλειστικά για τον Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» ένα μοναδικό κόσμημα και να διαθέτουμε τα έσοδα στους σκοπούς του Συλλόγου.

Όποια μορφή αγάπης και αν σας εκφράζει, επιλέξτε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» για να την επισφραγίσετε με ένα διαχρονικό δώρο. 

Ο διαγωνισμός ισχύει για κάθε αγορά άνω των 15€ που θα πραγματοποιηθεί στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μέχρι τις 9:00 μμ της Παρασκευής 14/02/2020.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και θα ανακοινωθεί στη σελίδα Facebook του κοσμηματοπωλείου το Σάββατο 15/02/2020.

 

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

Facebook: Κροντηρά
Site: www.krontira.gr