Ο Φθιώτιδος Συμεών στην επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 22:38 Ο Φθιώτιδος Συμεών στην επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας

Σάββατο των ψυχών…

Επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των εν πολέμω & ειρήνη, πεσόντων Αξιωματικών & Οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, υπέρ πίστεως & πατρίδος, κατά τους αγώνες του Έθνους, τέλεσε στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας (Ξηριώτισσα) για πρώτη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών το Σάββατο των Ψυχών 22 Φεβρουαρίου το πρωί.

Νωρίτερα ο κ. Συμεών χοροστάτησε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης, παρουσία πολλών επισήμων.

Ομοίως στο Ιερό Μνημόσυνο παρέστησαν οι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί άρχοντες του τόπου, απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και  άλλων φορέων, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες του ΚΕΥΠ και άλλων Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής, καθώς και συγγενείς των κεκοιμημένων στρατιωτικών.

Πριν την επιμνημόσυνο δέηση ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον τάφο του αειμνήστου προκατόχου του, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού, όπου ετέλεσε τρισάγιο και ευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση