Λαμία: Ένα δεύτερο παράθυρο άνοιξε στην εκπαίδευση...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 07:50 Λαμία: Ένα δεύτερο παράθυρο άνοιξε στην εκπαίδευση...

Το νέο «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε / ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Γ. Χ. ΔΟΥΡΟΣ - Κ. Χ. ΔΟΥΡΟΥ», είναι γεγονός.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Πάρκου, στην οδό Δροσοπούλου 2 γωνία, στον 1ο όροφο, άνοιξε ένα καινοτόμο παράθυρο στην εκπαίδευση.

Ο Γεώργιος Χρ. Δούρος και η Κωνσταντίνα Χρ. Δούρου, δύο αδέρφια νέα σε ηλικία αλλά με πείρα και εμπειρία ως εκπαιδευτικοί, καθώς λειτουργούν ήδη ένα Φροντιστήριο Μ.Ε / Κέντρο Μελέτης στην οδό Παλαιολόγου 1 στη Λαμία από το 2017, εγκαινίασαν το δεύτερό τους Φροντιστήριο Μ. Ε/ Κέντρο Μελέτης.

Στα εγκαίνιά του παρευρέθηκαν διάφορα σημαντικά πρόσωπα της εκκλησίας, της πολιτικής, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ομάδας του τόπου μας.

Ακόμη, πολλοί μαθητές, γονείς, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς.

Όλοι οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους χώρους και στις αίθουσές του, τονίζοντας την αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς που τους έμεινε από τους χώρους του.

Βρείτε τα «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε / ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ Γ. Χ. ΔΟΥΡΟΣ - Κ. Χ. ΔΟΥΡΟΥ» στις οδούς Παλαιολόγου 1 (κοντά στην Τράπεζα Πειραιώς) και Δροσοπούλου 2 (πλ. Πάρκου, 1ος όροφος).

Τηλέφωνα επικοινωνίας:2231044174 - 6981130355 και 6989153702
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε / ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Γ. ΔΟΥΡΟΣ - Κ. ΔΟΥΡΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση