Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε δωρεάν κουπόνια από το online delivery της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 12:28 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε δωρεάν κουπόνια από το online delivery της Λαμίας

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του LR και σας λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα!!!

#exeis_kerasma !

Το LamiaReport και το YouDelivery, το online delivery της Λαμίας, σου κερνάνε το φαγητό σου.

10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα κουπόνι, αξίας 10€ το καθένα!

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το LamiaReport και το YouDelivery, κερνάνε δέκα (10) τυχερούς το φαγητό τους! Πάρε μέρος και κέρδισε ένα από τα 10 κουπόνια, αξίας 10€ το καθένα, από το online delivery της Λαμίας. #exeis_kerasma ! Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του LR και σας λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα!!! Για να δηλώσετε συμμετοχή: 1) Follow το​ @lamiareport​ & @youdeliverygr 2) Σχόλιο με το ονοματεπώνυμο σας 3) Tag δύο φίλους/ες ------------------------------------------------------------------------------- Όροι: Οι συμμετέχοντες μπορούν να λαμβάνουν μέρος όσες φορές το επιθυμούν αρκεί να κάνουν διαφορετικά tag. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/03 στις 20:00'. Καλή επιτυχία!!!​ #lamia​ #lamiareport​ #lr​ #διαγωνισμός​ #κλήρωση#διαγωνισμοί ​ #diagonismos​ #giveaway #youdelivery #onlinedelivery #delivery #food #foodporn #delicious #hungry #instafood #foodie #foodphotography #foodlover #tasty #pizza #burger #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LamiaReport.gr (@lamiareport) στις

To YouDelivery, είναι το Online Delivery της πόλης που σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου και ταυτόχρονα να διεκδικήσεις κουπόνια Δωρεάν Delivery με κάθε παραγγελία σου.

Στον κατάλογο του εντάσσονται σταδιακά όλα τα καταστήματα της Λαμίας που προσφέρουν Delivery, με πολλά από αυτά να προσφέρουν και αποκλειστικές Online Προσφορές.

Μπορείς να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις και εσύ δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση