Μήπως ήρθε η ώρα για μια σωστή απολύμανση του αυτοκινήτου σας?

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 11:00 Μήπως ήρθε η ώρα για μια σωστή απολύμανση του αυτοκινήτου σας?

Το πλυντήριο του "Kris Karras" σας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 4 Μαΐου λειτουργεί κανονικά και σας προτείνει...

Επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα με ακολουθώντας με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να παραμείνουμε υγιείς εμείς, η οικογένειά μας και οι συνάνθρωποί μας.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων kris-karras με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες αλλά και στο προσωπικό μας και έχοντας ως βασική μας προτεραιότητα την υγεία όλων, ενημερώνουμε ότι τηρούμε όλες εκείνες τις προδιαγραφές ώστε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΟ και φυσικά πεντακάθαρο όπως πάντα.

Η προσφορά μας:

Στο πλαίσιο των εξελίξεων και με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την προστασία μας, το κατάστημα "Kris Karras - Πλυντήριο" δημιούργησε για εσάς μια εξαιρετική προσφορά βιολογικού καθαρισμού στα 49€,
πετυχαίνοντας έτσι την ταχεία απολύμανση και απομάκρυνση μυκήτων, βακτηρίων και παθογόνων ιών.

Πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένη εφαρμογή η οποία εγγυάται ευρύτατο αντιμικροβιακό φάσμα προστατεύοντας έτσι όλες τις ευπαθείς ομάδες που βάλλονται περισσότερο.

Kris-Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Σκλαβενίτης, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα) - Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 67468 και 6972235268

Δείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες στους πίνακες που ακολουθούν.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει ο ολικός βιολογικός καθαρισμός:

- Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας
- Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
- Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
- Καθαρισμός τζαμιών
- Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
- Πορτμπαγκάζ
- Και φυσικά ένα super Car Wash εξωτερικό

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση