Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε μια τηλεόραση Smart TV 32" με wifi

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 21:20 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε μια τηλεόραση Smart TV 32" με wifi

Το LamiaReport και το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών και Επίπλων «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Euronics, Δομοκός» σας υπενθυμίζουν ότι ..."Μένουμε Σπίτι" και έχουν ετοιμάσει για εσάς έναν ακόμη διαγωνισμό με δώρο μια 32άρα Smart TV για να κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή σας στο σπίτι αυτή τη δύσκολη περίοδο της «καραντίνας».

Το πολυκατάστημα «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Euronics, Δομοκός» είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη Φθιώτιδα, με μεγάλη ποικιλία σε Ηλεκτρικά Είδη και Έπιπλα, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Την κρίσιμη αυτή περίοδο προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια η δική σας και της οικογένειάς σας, γι αυτό οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά και τα προϊόντα να έρχονται άμεσα εντελώς δωρεάν στην πόρτα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες στα 22320 23160-1 και 6976993228.

Το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών και Επίπλων «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» σύντομα θα είναι κοντά μας και στη Λαμία, ενώ θα έχει δωρεάν παράδοση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Κέρδισε μια τηλεόραση

Τώρα που όλοι "Μένουμε Σπίτι" σίγουρα μια ακόμη "έξυπνη" τηλεόραση είναι απαραίτητη σε κάποιο δωμάτιο, αφού θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας και θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε.

Πρόκειται για μια τηλεόραση Winstar - Smart TV, 32 ιντσών (LED - Android - USB - Wifi)

Ο διαγωνισμός για την κλήρωση της τηλεόρασης "τρέχει" έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση