Φθιώτιδα: Σας φέρνουμε σπίτι ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 08:14 Φθιώτιδα: Σας φέρνουμε σπίτι ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα!

Τώρα όποια Ηλεκτρική - Ηλεκτρονική συσκευή θέλετε, αλλά και Έπιπλα, τα φέρνουμε σπίτι σας, άμεσα με ένα τηλεφώνημα, σε ασυναγώνιστες τιμές!!!

Σίγουρα αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, αφού και θα στερηθούμε τις αγκαλιές αγαπημένων προσώπων. Το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών και Επίπλων «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Euronics, Δομοκός» σας υπενθυμίζει ότι ..."Μένουμε Σπίτι", γιατί η ασφάλειά σας, για την οικογένεια της euronics, είναι η μεγαλύτερή μας προτεραιότητα.

Όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερηθούμε πράγματα τα οποία θα θέλαμε να πάρουμε για το σπίτι μας ή να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας, κάνοντας έτσι πιο ευχάριστη τη διαμονή στο σπίτι.

Το πολυκατάστημα «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Euronics, Δομοκός», ένα από τα μεγαλύτερα στη Φθιώτιδα, με μεγάλη ποικιλία σε Ηλεκτρικά Είδη και Έπιπλα, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά και τα προϊόντα να έρχονται άμεσα εντελώς δωρεάν στην πόρτα σας,  σε ασυναγώνιστες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες στα 22320 23160-1 και 6976993228.

Το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών και Επίπλων «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» σύντομα θα είναι κοντά μας και στη Λαμία, ενώ θα έχει δωρεάν παράδοση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών και Επίπλων «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» σας εύχεται Καλό Πάσχα, με ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄όλα, για όλο τον κόσμο!

Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε μια τηλεόραση Smart TV 32" με wifi

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση