Λαμία: Γνωρίστε το μόνο αντισηπτικό με άδεια ΕΟΦ για χρήση από το ευρύ κοινό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 07:55 Λαμία: Γνωρίστε το μόνο αντισηπτικό με άδεια ΕΟΦ για χρήση από το ευρύ κοινό!

Η εταιρεία ΗΛΙΑΣ Α. ΒΛΑΧΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, επαγγελματικού εξοπλισμού και παροχής service, για τον τομέα Φιλοξενίας και Εστίασης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, φιλοδοξούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, συνεργαζόμενοι με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Γνωρίστε το μόνο αντισηπτικό με άδεια ΕΟΦ για χρήση από το ευρύ κοινό!

Σε αποκλειστική συνεργασία με  την μεγαλύτερη εταιρεία αντισηψίας και απολύμανσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με προϊόντα αδειοδοτημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για χρήση από επαγγελματίες αλλά και από το ευρύ κοινό.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στα χέρια σας ένα προϊόν του οποίου τα τεστ οικοτοξικότητας είναι σε επίπεδα ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσει και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας (πελάτης καταστήματος, εργαζόμενος, παιδί) χωρίς να κινδυνεύσει.

Το αντισηπτικό χεριών Purell Advanced είναι κατάλληλο για:

χρήση σε ιατρεία, σχολεία, γηροκομεία, εξεταστικά κέντρα, κλινικές, ξενοδοχεία, χώρους παρασκευής τροφίμων κα. Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη προσφορά αντισηψίας για το χώρο σας!

Επικοινωνία: 22310 69468, 6944519530 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα για τα προϊόντα μας: www.iliasblaxakis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση