Καφεκοπτείο «Σουλιώτης»: Ανοιχτά όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 08:30 Καφεκοπτείο «Σουλιώτης»: Ανοιχτά όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του το Καφεκοπτείο «Σουλιώτης», Χατζοπούλου 7 στη Λαμία, θα είναι ανοιχτό καθημερινά για όλη την Μεγάλη εβδομάδα, από τις 8:00' το πρωί μέχρι τις 3:00' το μεσημέρι.

Ο Γιάννης και η Ντίνα παραμένουν στις επάλξεις και είναι εδώ πάντα πρόθυμοι για να σας εξυπηρετήσουν με τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά.

Έτσι λοιπόν από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο το κατάστημα θα είναι ανοιχτό από τις 8:00' το πρωί μέχρι τις 3:00' το μεσημέρι.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεία!!!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του καφέ, το καφεκοπτείο «Σουλιώτης» μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ... Φρεσκοκομμένοι και φρεσκοψημένοι καφέδες, άκρως ποιοτικοί και με ποικιλία χαρμανιών σε περιμένουν να τους απολαύσεις.



Στο καφεκοπτείο «Σουλιώτης» μπορείς να βρεις πολλές ποικιλίες καφέ, όπως Ελληνικό - Εσπρέσο - Γαλλικό και αρωματικούς. Φρεσκοαλέθονται εκείνη την ώρα και είναι στη διάθεσή σου να τους γευτείς. Διατίθενται επίσης και όλα τα χαρμάνια σε ντεκαφεϊνέ.

Το καφεκοπτείο «Σουλιώτης» διαθέτει φρέσκους ξηρούς καρπούς όλων των ειδών και μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αποξηραμένων φρούτων για να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου.

Θα βρεις επίσης πολλών ειδών γλυκίσματα, κουλουράκια και σπιτικά γλυκά του κουταλιού με γεύσεις που θα σε ξετρελάνουν.



Μπορείς να βρεις ακόμη αρωματικά τσάγια, ροφήματα και πολλών ειδών μπαχαρικά για να κάνεις πιο ιδιαίτερα τα πιάτα σου.

Με την άψογη εξυπηρέτηση και τη μακροχρόνια πείρα της υπεύθυνης Κωνσταντίνας Σκαρμούτσου, είναι βέβαιο πως στο καφεκοπτείο «Σουλιώτης» θα βρεις όλες τις γεύσεις και τα αρώματα που αναζητάς.



Ανακάλυψε και εσύ τις μαγικές γεύσεις του φρεσκοκομμένου και φρεσκοψημένου καφέ από το καφεκοπτείο «Σουλιώτης» και επέλεξε το δικό σου αγαπημένο χαρμάνι για να το απολαύσεις!!!

                                                                                                          Καφεκοπτείο - Ξηροί καρποί - Ζαχαρώδη
                                                                                                                             «Σουλιώτης»
                                                                                                                    Χατζοπούλου 7 - Λαμία
                                                                                                                        Τηλ: 22310 36521

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση