Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε 10 "χορταστικά" καλάθια για το Πασχαλινό σας τραπέζι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 08:06 Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε 10 "χορταστικά" καλάθια για το Πασχαλινό σας τραπέζι

Το LamiaReport και η «Αμάλθεια» Catering στη Λαμία, σας εύχονται καλό Πάσχα και φροντίζουν να μην σας λείπει τίποτα από το φετινό Πασχαλιάτικο τραπέζι.

Η «Αμάλθεια» από το 2005 έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τις εργόχειρες - παραδοσιακές γεύσεις και τα ποιοτικά της προϊόντα.

Σπιτική κουζίνα, παραδοσιακές πίτες με αγνό ελαιόλαδο, ψωμί ζυμωτό με 100% φυσικό προζύμι, τσουρέκια, πασχαλινά κουλουράκια και πολλές άλλες νοστιμιές. Όσοι τα έχουν γευτεί ξέρουν. Όσοι δεν έτυχε να τα δοκιμάσετε, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας, στα 22310 66184 και 22310 66629.

Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα παραδοσιακά προϊόντα από την «Αμάλθεια» στα καταστήματά της, στην οδό Στυλίδος 17 (έναντι ΟΑΕΔ) και από τον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλλα 4, στο κέντρο της πόλης (πλατεία Πάρκου).

«Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε, σας ευχόμαστε "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ" με υπομονή και αισιοδοξία και εμπιστευτείτε εμάς να φροντίσουμε για το πασχαλινό σας τραπέζι.

Περιμένουμε με χαρά τις παραγγελίες σας!»

Facedook: Αμάλθεια Λαμία

Κερδίστε 10 υπέροχα καλάθια από την «Αμάλθεια» Catering

Αυτό το Πάσχα όλοι ξέρουμε ότι θα είναι διαφορετικό. Μπορεί όμως να είναι πιο γευστικό και παραδοσιακό με τα μοναδικά προϊόντα της «Αμάλθεια».

Δέκα τυχεροί/ες από εσάς θα κερδίσετε από ένα "χορταστικό" καλάθι το οποίο θα περιέχει για το Πασχαλινό τραπέζι:

  • 1 τσουρέκι
  • 5 χορτόπιτα χωριάτικη (τεμάχια)
  • 5 τυρόπιτα χωριάτικη (τεμάχια)
  • 5 γαλατόπιτα (τεμάχια)
  • 1 ψωμί ζυμωτό
  • πασχαλινά κουλουράκια

Ο διαγωνισμός για την κλήρωση των 10 τυχερών "τρέχει" έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 15 Απριλίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση