Λαμία: Η κάβα «Κελάρι» φροντίζει για το τραπέζι σας και τα Δώρα σας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 08:16 Λαμία: Η κάβα «Κελάρι» φροντίζει για το τραπέζι σας και τα Δώρα σας!

Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα φέρνει όλα με delivery στο σπίτι σας ή πηγαίνει τα δώρα σας αντί για εσάς στους αγαπημένους σας.

Αυτό το Πάσχα η κάβα «Κελάρι» θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, στηρίζει την δράση #μένουμεσπίτι, και για όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα στην οδό Όθωνος 16 - στη Λαμία, αναλαμβάνει με υπηρεσία delivery, τηρώντας όλες τις προαπαιτούμενες συνθήκες υγιεινής, να φέρει στο χώρο σας όλα της τα προιόντα.

Τι μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά:

Μπύρες, ποτά, κρασιά εμφιαλωμένα (τοπικών παραγωγών και όλων των γνωστών οινοποιείων από όλη την Ελλάδα), χύμα κρασί σε ασκούς (τοπικών παραγωγών και άλλων οινοποιείων).

Επίσης διαθέτουμε αναψυκτικά, νερά, σνακς και πάγο.

Και υπέροχα καλάθια - συνθέσεις για δώρα:

H κάβα «Κελάρι» έχει παράδοση στις συσκευασίες δώρου. Έχοντας πολυετή πείρα και γνώση σε ότι έχει σχέση με το κρασί και τα οινοπνευματώδη και με το μεράκι σαν κύριο χαρακτηριστικό μπορεί να δημιουργήσει μία ξεχωριστή σύνθεση για να τη στείλετε σε αγαπημένα πρόσωπα ή για επαγγελματικό δώρο. Αναλαμβάνει και αποστολή καλαθιών σε όλη την Ελλάδα.

Το τηλέφωνο που μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας είναι το 22310 46655 το πρωί 10:00' - 14:00' και το απόγευμα 18:00' - 22:00'.

Οι ώρες λειτουργίας για όσους θέλουν να ψωνίσουν από το κατάστημα είναι:

  • Μεγάλη Πέμπτη: 09:00 - 15:00' και 18:00' - 22:00'
  • Μεγάλη Παρασκευή: 10:30' - 20:00'
  • Μεγάλο Σάββατο: 09:00' - 19:00'

 

Η κάβα «Κελάρι» σας εύχεται Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα !!!

instagram: cavakelari

Facebook: Κάβα Κελάρι

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση