Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η τυχερή του διαγωνισμού για τη Winstar Smart TV

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 20:19 Αυτή είναι η τυχερή του διαγωνισμού για τη Winstar Smart TV

Το LamiaReport και το κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών και Επίπλων «ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Euronics, Δομοκός» σας υπενθυμίζουν ότι ..."Μένουμε Σπίτι" και γι αυτό πραγματοποίησαν για εσάς έναν ακόμη διαγωνισμό με δώρο μια 32άρα Smart TV για να κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή σας στο σπίτι αυτή τη δύσκολη περίοδο της «καραντίνας».

Πρόκειται για μια τηλεόραση Winstar - Smart TV, 32 ιντσών (LED - Android - USB - Wifi)

Η τυχερή του διαγωνισμού είναι:

  • Βάσια Μπαλταδούρου

Συγχαρητήρια!!!

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του LR και σας λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα !!!

Το 2020 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους εμάς εδώ στο LamiaReport. Φέτος τον Μάιο, κλείνουμε 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε με... συνεχείς διαγωνισμούς!

Για όλο το 2020 θα τρέχουν στα Social Media του LR τακτικοί διαγωνισμοί και κληρώσεις για ξεχωριστά ΔΩΡΑ και ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ, ανταποδίδοντας έτσι στο ελάχιστο την ευγνωμοσύνη μας προς όλους  τους αναγνώστες, που μας έχετε αναδείξει ως Νο1 portal στην Κεντρική Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας.

Οι διαγωνισμοί θα είναι συνεχείς καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πως μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ;

Οι διαγωνισμοί "θα τρέχουν" μέσα από τα προφίλ μας σε Instagram και Facebook, με τους όρους συμμετοχής να ανακοινώνονται εκεί.

Αν θες τσέκαρε τα δύο παρακάτω links για να βεβαιωθείς πως ακολουθείς το LamiaReport στα Social Media, ώστε να ενημερώνεσαι άμεσα για κάθε διαγωνισμό που "τρέχει".

Ακολούθησε το LamiaReport στο Instagram

Κάνε Like στη σελίδα του LamiaReport στο Facebook