Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε δύο υπέροχα δώρα από το κατάστημα «Κατσιλογιάννης Textiles»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 09:04 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε δύο υπέροχα δώρα από το κατάστημα «Κατσιλογιάννης Textiles»!

Το LamiaReport και το κατάστημα «Κατσιλογιάννης Textiles» σας κάνουν δώρο ένα σετ υπέρδιπλα σεντόνια από την DownTown home και ένα υπέροχο σετ ριχτάρια Nef-Nef για το σαλόνι σας.

Το κατάστημα «Κατσιλογιάννης Textiles», Πατρόκλου 5 στη Λαμία, είναι το πιο ολοκληρωμένο κατάστημα στο χώρο και για δεκαετίες σημείο αναφοράς στην Φθιώτιδα.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και σε συνεργασία με περισσότερες από 50 εταιρείες παγκοσμίως, ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες των πελατών μας και δημιουργούμε μαζί τα πιο ονειρεμένα σπίτια!

Στο «Κατσιλογιάννης Textiles» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες, λευκά είδη, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτινόξυλα, ταπετσαρίες, χαλιά, είδη σκίασης, ενώ σύντομα θα καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας και άλλα ολοκληρωμένα προϊόντα!

Facebook: Κατσιλογιάννης Textiles

Instagram: katsilogiannis_textiles

Κέρδισε υπέροχα δώρα

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας στο instagram και κέρδισε ένα σετ υπέρδιπλα σεντόνια από την DownTown home (σύνθεση100% βαμβακοσατέν, πενιέ 220 κλωστές). Η DownTown home είναι συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας, σύμβολο της άνεσης και της απαλότητας.

Και ριχτάρια για τους καναπέδες!!!

Κέρδισε ακόμη ένα υπέροχο σετ ριχτάρια 2/Θ και 3/Θ από την Nef-Nef, με 100% βαμβακερό ζακάρ ύφασμα με έθνικ σχέδιο, κρόσια στο τελείωμα και κοραλί χρώμα.

Σίγουρα το φετινό σχέδιο nigrit από την Nef-Nef homeware θα πρωταγωνιστήσει!

Ο διαγωνισμός με τα δύο υπέροχα δώρα από το κατάστημα «Κατσιλογιάννης Textiles» "τρέχει" έως και την Κυριακή 26 Απριλίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on