Κοσμήματα: Η μόδα για το καλοκαίρι του 2020

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 13:08 Κοσμήματα: Η μόδα για το καλοκαίρι του 2020

Κοσμήματα: η λατρεία των γυναικών! Τα αξεσουάρ που απογειώνουν το look σας και  κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει ιδιαίτερα κομψή. Από ένα διακριτικό σκουλαρίκι μέχρι ένα εντυπωσιακό βραχιόλι, κάθε κόσμημα δίνει ξεχωριστή πινελιά στην καθημερινή εμφάνιση. Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε ποια κοσμήματα θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις πρωινές και βραδινές εξόδους σας.

Το πλέον καλοκαιρινό στοιχείο, τα κοχύλια, έδωσαν από πέρσι το «παρών» και συνεχίζουν δυναμικά και φέτος να κερδίζουν τις προτιμήσεις. Κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια διακοσμημένα με όμορφα κοχύλια θα πρωταγωνιστήσουν στις καλοκαιρινές βόλτες στις πόλεις και στα νησιά!

Διαχρονικοί και αξεπέραστοι σε στυλ, οι κρίκοι κρατούν τα σκήπτρα της γοητείας και πάλι! Εντυπωσιακοί, μεγάλοι κρίκοι ή μικρά χρυσά κρικάκια ολοκληρώνουν θεσπέσια ένα απλό ντύσιμο!

Πέρα από τους κρίκους, οι αλυσίδες είναι επίσης ένα must του φετινού καλοκαιριού. Χοντρές ή λεπτεπίλεπτες αλυσίδες, ανάλογα το στυλ κάθε γυναίκας, θα φορεθούν πολύ γεμίζοντας το ντεκολτέ και τους καρπούς των χεριών!

Για όσες αγαπούν το ρομαντικό στυλ, οι πέρλες και τα μαργαριτάρια εξακολουθούν να δίνουν μια σικάτη αύρα στο καθημερινό ντύσιμο. Επιλέξτε ένα κομψό κολιέ με μαργαριτάρια ή όμορφα σκουλαρίκια με πέρλες και νιώστε σωστές πριγκίπισσες!

Καλοκαίρι χωρίς boho στυλ δεν γίνεται, γι’ αυτό και τα boho κοσμήματα είναι αξιολάτρευτα! Κορυφαία τάση και για φέτος, τα ογκώδη κολιέ και τα κρεμαστά σκουλαρίκια με χάντρες και πολύτιμες πέτρες, που δίνουν μια ακαταμάχητη γοητεία σε όποια γυναίκα τολμά να τα φορά!

Και επειδή την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές που η φύση βρίσκεται στα καλύτερά της, η μόδα εμπνέεται και δημιουργεί όμορφα κοσμήματα με φλοράλ σχέδια! Κοσμήματα διακοσμημένα με χρυσά σχέδια λουλουδιών αλλά και ζώων εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά!

Στο kosmima24 θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα για να ανανεώσετε τη συλλογή σας. Πανέμορφα σκουλαρίκια κρεμαστά ή καρφωτά, κομψά κολιέ σε νεανικά ή κλασικά σχέδια, βραχιόλια και δαχτυλίδια με περίτεχνη κατασκευή για όλα τα γούστα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Το εργαστήριο του kosmima24 ακολουθώντας τις τάσεις τις μόδας γνωρίζει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και προσφέρει μοναδικά σχέδια κοσμημάτων σε μοναδικές τιμές! Αποκτήστε το κόσμημα που επιθυμείτε εύκολα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmima24.gr ή κάνετε ένα όμορφο δώρο σε αγαπημένο σας πρόσωπο! Κάθε παραγγελία αποστέλλεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου με δωρεάν έξοδα σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση