Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Απολυμαίνουμε, καθαρίζουμε και κάνουμε σαν καινούργια χαλιά-μοκέτες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 20:57 Λαμία: Απολυμαίνουμε, καθαρίζουμε και κάνουμε σαν καινούργια χαλιά-μοκέτες!

Ταπητοκαθαριστήρια «Fthia cleaning services»: Δωρεάν φύλαξη και παράδοση - παραλαβή από το χώρο σας!

Δωρεάν απολύμανση όλων των προσωπικών σας αντικειμένων, ώστε να αποτρέψουμε κάθε πιθανότητα μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού.

Τα ταπητοκαθαριστήρια «Fthia cleaning services», στην οδό Αγίου Παϊσίου, στο κέντρο της Λαμίας, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των μοκετών - χαλιών και των κουβερτών - παπλωμάτων σας, και σας τα παραδίδουν... σαν καινούργια!

Με την απαραίτητη τεχνογνωσία, τεχνολογία και πείρα, σας εγγυώνται αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Τα ταπητοκαθαριστήρια «Fthia cleaning services» αναλαμβάνουν τον καθαρισμό μοκετών - χαλιών, κουβερτών - παπλωμάτων, τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών - στρωμάτων, τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, κατοικιών - πολυκατοικιών, κάθε είδους καθαρισμό, αλλά και τη συντήρηση πρασίνου.

Στο «Fthia cleaning services» προτεραιότητα έχει η ασφάλειά σας και η σωστή καθαριότητα και απολύμανση των προσωπικών σας αντικειμένων και χώρων.

«Η εταιρεία μας σας ενημερώνει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης κατά τη διαδικασία καθαρισμού σε χαλιά και μοκέτες, ώστε να είναι απολύτως ασφαλή κατά τη χρήση τους.

Ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου, ώστε να αποτρέψουμε κάθε πιθανότητα μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού.

Πάντα κοντά σας, πάντα διπλά σας, προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο για εσάς και τα χαλιά σας!»

Επικοινωνήστε τώρα με τα ταπητοκαθαριστήρια «Fthia cleaning services» στα τηλέφωνα: 6973392484 και 6978194424 και δώστε στα χαλιά - μοκέτες και σε κάθε προσωπικό σας χώρο, την καθαριότητα που του αξίζει!

«Fthia cleaning services»
Αγίου Παϊσίου - Καλύβια Λαμίας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973392484 και 6978194424
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Fthia cleaning services