Lipogen Λαμίας: Ξανά κοντά σας, με ασφάλεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 08:42 Lipogen Λαμίας: Ξανά κοντά σας, με ασφάλεια

Η μεγάλη μέρα που όλοι μας περιμέναμε πλησιάζει

Την Δευτέρα 04/05/2020 το κέντρο μας άνοιξε ξανά τις πόρτες του για να σας υποδεχτεί.

Προτεραιότητα μας η ασφάλεια σας, γι’ αυτό λάβαμε μέτρα βάσει ισχυρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας.

Έχουμε διαμορφώσει τον χώρο μας και τις υποδομές μας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε όπως πάντα μια εμπειρία υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με μέγιστη ασφάλεια.

Σας περιμένουμε λοιπόν… Κλείστε άμεσα στο ραντεβού σας για να εξυπηρετηθείτε κατά προτεραιότητα, καλέστε μας στο 22310 29220 ή στείλτε μας email εδώ ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρκετά μείναμε σπίτι.. .τώρα ήρθε η ώρα να φροντίσουμε και εμάς.

 
LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003

 
www.lipοgen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση