Kymco Agility Carry 125i CBS: Kαι οι δουλειές γίνονται παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 08:15 Kymco Agility Carry 125i CBS: Kαι οι δουλειές γίνονται παιχνίδι

Μεγάλη είναι η χρησιμότητα των σκούτερ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση και μικρομεταφορές κι αυτό είναι κάτι που πρόσφατα αντιλήφθηκε ο χώρος.

Έτσι οι επαγγελματίες αντί να μετασκευάσουν – με αμφίβολα αποτελέσματα – “πολιτικά” σκούτερ και παπιά, άρχισαν να προτιμούν τα εξειδικευμένα μέχρι λεπτομέρειας σκούτερ, όπως ακριβώς το Kymco Agility Carry 125i CBS.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει υπερφορτωμένα επαγγελματικά σκούτερ να κουβαλούν θαρραλέα, περίσσια κιλά πάνω τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει όμως και “ιδιώτες”, που γενικά “το έχουν το κουβάλημα” σε καθημερινή βάση, να προτιμούν τέτοια μοντέλα, λόγω της ευρυχωρίας τους και της δυνατότητας να μεταφέρουν φορτία, ψώνια σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Όπως και να έχει, στην περίπτωση του Kymco Agility Carry 125i CBS δεν μιλάμε για ένα σκούτερ στο οποίο απλά έχει γίνει η προσθήκη μιας σχάρας, αλλά για ένα εξειδικευμένο εργαλείο που έχει φτιαχτεί με μελέτη και προσοχή. Για δουλειές… πολλές.

Συμφωνα με το scooternet.gr, η βάση του επαγγελματικού σκούτερ της Kymco είναι ένα αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και επιδόσεων σκούτερ Agility. O κινητήρας είναι τετράχρονος και τροφοδοτείται από ψεκασμό. Αποδίδει 9,8 ίππους στις 8.500 rpm και έχει ροπή 8,9 Νm στις 6.500 rpm.

Αυξημένες είναι οι δυνατότητες φόρτωσης, όπως και η πρακτικότητα του Carry. Οι χώροι ξεκινουν από το ευρύχωρο επίπεδο (άρα πολύ βολικό) δάπεδο που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα πιο βαριά αντικείμενα, χαμηλά και κεντρικά τοποθετημένα πάνω στο σκούτερ.

Έπειτα είναι οι δυο σχάρες: η μεγάλη ενισχυμένη οπίσθια, αλλά και μια ακόμα αρκετά μεγάλη μπροστά από την ποδιά.

Επειδή η σχάρα βρίσκεται στην περιοχή του προβολέα, αυτός έχει κατέβει χαμηλότερα (“κρέμεται” από τη σχάρα), ώστε να μην εμποδίζεται η δέσμη του από αντικείμενα.

Τέλος, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ενώ μέσα στον εξοπλισμό του  Kymco Agility Carry 125i CBS δίνεται και μια μεγάλη τσάντα μεταφοράς εγγράφων, που τοποθετείται κάτω από το τιμόνι στην ποδιά, με ειδικό σωληνωτό πλαίσιο.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι υπάρχει εξωτερική-εμφανής τάπα ρεζερβουάρ (6,0 λίτρων) κι έτσι δεν χρειάζεται να ξεφορτώσει ο χρήστης τη σχάρα για να βάλει βενζίνη.

Οι ζάντες είναι 12 ιντσών (ενισχυμένες, χυτές αλουμινένιες με 8 μπράτσα) και τα ελαστικά φαρδιά, ώστε να αντέχουν περισσότερο βάρος, στα 120/70 μπροστά και 130/70 πίσω.

Οι τροχοί των 12 ιντσών, το χαμηλό ύψος και βάρος (117 κιλά) του  Kymco Agility Carry 125i CBS, μαζί με την χαμηλού ύψους σέλα και το τιμόνι που έχει μικρή ακτίνα στροφής, καθιστούν το Carry 125i CBS ένα από τα καλύτερα και πιο ευέλικτα, εύχρηστα επαγγελματικά εργαλεία μεταφορών πόλης.

Τα φρένα είναι δισκόφρενα στον μπροστινό και στον πίσω τροχό, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Το  Kymco Agility Carry 125i CBS διατίθεται σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα, με την τιμή του να μην ξεπερνάει τα 1.995 ευρώ.

 
Για περισσότερες πληροφορίες στο 22310 23563 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της KYMCO.
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση