«Οδός Ονείρων»... από σήμερα σας σερβίρουμε ξανά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 09:39 «Οδός Ονείρων»... από σήμερα σας σερβίρουμε ξανά!

Από Δευτέρα (25/5) το εστιατόριο «Οδός Ονείρων» είναι ξανά κοντά μας!

Σας λείψαμε; Από σήμερα Δευτέρα θα είμαστε ξανά κοντά σας, για να σας μαγειρέψουμε και να σας σεβρίρουμε και πάλι!

Μέσα από τα 13 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, καταφέραμε και καταξιωθήκαμε στις συνειδήσεις σας ως το «Οδός Ονείρων», ένα εστιατόριο στο οποίο μπορείς να φας καλά σε ένα καθαρό περιβάλλον τηρώντας πάντα τις συνθήκες υγιεινής τόσο στην παρασκευή* όσο και στο σερβίρισμα ενός γεύματος.

Έτσι λοιπόν σας ενημερώνουμε με μεγάλη μας χαρά ότι από την Δευτέρα (25/5) επιστρέφουμε στην κανονικότητα,τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνό μας 22310 44244, καθώς επίσης στα social media του εστιατορίου μας:

Facebook: Οδός ονείρων  το Instagramodos_oneiron_lamia .

 

*Όλα μας τα προϊόντα προετοιμάζονται και μαγειρεύονται στη κουζίνα μας με πρώτης ποιότητας αγνά υλικά με μεράκι και σεβασμό στην πρώτη ύλη!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε καθημερινά ότι περνάει από το χέρι μας για να σας το ανταποδώσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση