Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν δεν ψάχνεις ένα απλό φροντιστήριο, τώρα ξέρεις: Study Lab

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 12:30 Αν δεν ψάχνεις ένα απλό φροντιστήριο, τώρα ξέρεις: Study Lab

Το Study Lab από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έκανε τη διαφορά στην πόλη!

Δημιουργήσαμε έναν χώρο στα Γαλανέικα όπου τα παιδιά μαθαίνουν να σκέφτονται, χρησιμοποιώντας τη λογική, τη μεθοδολογία και το πείραμα.

Σύντομα, η ενθουσιώδης ανταπόκρισή σας μας ώθησε να δημιουργήσουμε και δεύτερο εκπαιδευτήριο στην Άμπλιανη.

Στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν το προηγούμενο διάστημα ανταποκριθήκαμε άψογα.

Σε αυτό συνέβαλε η άρτια υλικοτεχνική υποδομή που διαθέταμε (υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με οθόνες αφής, γραφίδες, διαδραστικοί πίνακες, εκπαιδευτικό λογισμικό), αλλά και το καταρτισμένο και εξοικειωμένο με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής στην Εκπαίδευση προσωπικό μας (πολλοί εκ των συνεργατών μας είναι κάτοχοι σχετικού μεταπτυχιακού τίτλου).

Συνδυάζοντας τη γνώση με την εμπειρία και τη διαρκή διάθεση για εξέλιξη και καινοτομία, προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες.

Συγκεκριμένα στα εκπαιδευτήρια Study Lab, αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τα εξής προγράμματα:

  • Προετοιμασία διάρκειας 5 εβδομάδων για Β και Γ Λυκείου όλων των κατευθύνσεων με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι σε γονείς και μαθητές.
  • Προετοιμασία διάρκειας 4 εβδομάδων για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ειδικότητας ΕΠΑΛ (Τομείς Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Πληροφορικής, Υγείας-Πρόνοιας, Γεωπονίας).
  • Ειδική προετοιμασία 4 εβδομάδων για μαθητές Γυμνασίου και Α Λυκείου, που περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων δημιουργικής μάθησης.
  • Κέντρο μελέτης διάρκειας 2 εβδομάδων για κάλυψη κενών και κατάκτηση της διδαχθείσας ύλης για μαθητές Δημοτικού.
  • Σεμινάρια Κινεζικής και Τουρκικής γλώσσας και πολιτισμού διάρκειας 4 εβδομάδων που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες.
  • Μαθήματα Ρομποτικής διάρκειας 2 εβδομάδων για μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού (Bee Bot & Lego We Do 2) και για μαθητές Γυμνασίου (Arduino).
  • Σεμινάριο «Μικροί Αστρονόμοι» διάρκειας 1 εβδομάδας (ένα μαγευτικό ταξίδι στα μυστήρια του σύμπαντος για παιδιά 8 έως 13 ετών).

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Δευτέρα 15 Ιουνίου

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης ή διαδικτυακά ή με μεικτό σύστημα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών της Φθιώτιδας και τις οδηγίες που θα ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή και με απόλυτη συμμόρφωση των εκπαιδευτικών μας μονάδων στις υγειονομικές συστάσεις.

Επικοινωνήστε με το Study Lab, για να κάνετε την εγγραφή σας!

Υπεύθυνοι Σπουδών:
Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς, Φυσικός-Μετεωρολόγος Παν. Αθηνών, MSc Διαχείρισης Αποβλήτων
Δέσποινα Γ. Γεωργαντά, Φιλόλογος-Αρχαιολόγος Παν. Αθηνών, Καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας

1ο εκπαιδευτήριο: Λαρίσης 52, Γαλανέικα Λαμίας
2ο εκπαιδευτήριο: Λυσικράτους 5, Άμπλιανη Λαμίας

Τηλ. Κέντρο: 2231602077
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: StudyLabLamia
www.studylab.edu.gr

  • Το STUDY LAB λειτουργεί πιστοποιημένες εκπαιδευτικές μονάδες με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής, ενώ κατέχει από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. την άδεια Φροντιστηρίου 2204879, την άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 1) 2101740, την άδεια Κέντρου Ξένων Γλωσσών 2309080 και ανήκει στο σύλλογο φροντιστών Φθιώτιδος.