Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαθηματικά «Γατσινάρης»: Οδηγούν τις εξελίξεις...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 07:20 Μαθηματικά «Γατσινάρης»: Οδηγούν τις εξελίξεις...

Εάν θέλεις να ζήσεις την απίστευτη εμπειρία της πρωτιάς έλα κι εσύ στο Φροντιστήριο Μαθηματικών «Γατσινάρης».

Η προετοιμασία της Γ' Λυκείου στα Φροντιστήρια «Γατσινάρης» ξεκινά με την έναρξη των θερινών τμημάτων στις 9 Ιουνίου 2020. Επίσης λειτουργούν ειδικά ολιγομελή τμήματα προετοιμασίας για μικρότερες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου. 

Τα Φροντιστήρια «Γατσινάρης» για 26 ολόκληρα χρόνια οδηγούν τις εξελίξεις στα μαθηματικά και έχουν υπογράψει χιλιάδες επιτυχίες μαθητών στην ανωτάτη εκπαίδευση, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση από άρτια ειδικευμένους στο γνωστικό αντικείμενο εκπαιδευτικούς

Ο επικεφαλης του Φροντιστηρίου Μαθηματικός Βασίλης Γατσινάρης υπογράφει μια σειρά από σχολικά βοηθήματα, που είναι προσαρμοσμένα στα σύγχρονα πρότυπα των εξετάσεων, και τα οποία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την επιτυχία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Τα βιβλία - σχολικά βοηθήματα μπορείτε να τα βρείτε στα Φροντιστήρια «Γατσινάρης», Θεμιστοκλέους 15 (πλησίον πλ. Πάρκου), Λαμία και φυσικά τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας.

Επισκεφθείτε την Πανελλήνια ομάδα μας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με χιλιάδες μέλη στη διεύθυνση στο Facebook: Μαθηματικά για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Φροντιστήρια «Γατσινάρης»

Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Φροντιστήρια Γατσινάρης
Θεμιστοκλέους 15 (πλησίον πλ. Πάρκου), Λαμία

Τηλ: 22310 42881.