Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Tablet από τη "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 08:05 Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Tablet από τη "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ"

#Μαζί_ξεκινάμε πάλι και το κατάστημα "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ", Ρήγα Φεραίου 27 στη Λαμία, μαζί με το LamiaReport, έχουν ετοιμάσει για εσάς έναν ακόμη διαγωνισμό με δώρο ένα υπέροχο Tablet.

Πρόκειται για ένα Tablet Alcatel 1T 10" το οποίο η "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ" σας δίνει εντελώς δωρεάν!!!

Το Alcatel 1T 10" είναι από τα πιο ελαφριά tablet, που κυκλοφορούν στην αγορά, με οθόνη μεγέθους 10 ιντσών και βάρος μόλις 415 γραμμάρια. Οι πεντακάθαρες HD εικόνες της 10'' οθόνης θα σας καθηλώσουν για ατελείωτες ώρες προβολής και απόλαυση ζωντανής μετάδοσης και αναπαραγωγής περιεχομένου.

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Η κλήρωση για το Tablet Alcatel 1T 10" θα γίνει μέσα από διαγωνισμό που θα "τρέχει" στο Instagram του LamiaReport έως και την Κυριακή 31 Μαΐου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LamiaReport.gr (@lamiareport) στις

 

 "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ" στη Λαμία!

Το κατάστημα "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ" ξεκίνησε την λειτουργία του το 1993 από την έναρξη της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και ταυτόχρονα αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία.

Από το 2000 μετακόμισε σε ένα μεγάλο και μοντέρνο χώρο που βρίσκεται στον πεζοδρόμο της Ρήγα Φεραίου 27, στο κέντρο της Λαμίας, εξυπηρετώντας και παρέχοντας όλα τα προϊόντα και της υπηρεσίες της Vodafone καλύπτοντας τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των εταιρικών πελατών.

Το κατάστημα "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ" είναι το επίσημο Service όλων των γνωστών εταιριών παρέχοντας, για το μεγαλύτερο ποσοστό, αποκατάσταση των βλαβών εντός 2 ωρών ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συσκευών. Επίσης διαθέτει όλες τις επώνυμες συσκευές της αγοράς καθώς και πλήθος αξεσουάρ όπως θήκες, ακουστικά, Bluetooth κοκ.

Κάντε Like στη σελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα τόσο της κινητής όσο και της σταθερής τηλεφωνίας καθώς επίσης και όλες τις προσφορές μας.

Facebook: Vodafone Shop Λαμίας - Ρήγα Φεραίου

Ενημερώσου τώρα για τις Vodafone προσφορές και υπηρεσίες εδώ

 Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσεις να επικοινωνήσεις στα παρακάτω τηλέφωνα με τη "VODAFONE KΙΝΙΑΚΟΣ" στη Λαμία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 31531 / 31701 / 31560.