Ταχύρρυθμο σεμινάριο Security στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 07:24 Ταχύρρυθμο σεμινάριο Security στη Λαμία

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα σεμινάρια που ξεκινούν άμεσα στην πόλη της Λαμίας - Νέο ταχύρυθμο τμήμα από 15/06/20.

Το ΚΔΒΜ-2 ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια υπηρεσιών ασφαλείας (Security) συνολικής διάρκειας 105 ωρών, με πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση άδειας προσωπικού ασφαλείας (Security). Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008, οι εργαζόμενοι στον Κλάδο των Υπηρεσιών Ασφαλείας (Security) πρέπει να κατέχουν άδεια, η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.

Οι διδάσκοντες καθηγητές είναι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στις Υπηρεσίες Ασφάλειας και γνωρίζουν όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, στο τηλέφωνο 22310 21335, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και 17:00 έως 20:00 ή μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας, στην οδό Παλαιολόγου 25 στη Λαμία, "ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ" 1ος όροφος (πρώην ΙΚΑ).

"ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ"

Υπεύθυνος: Ευάγγελος Τετριμίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση