Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το Ιατρικό Φροντιστηριακό Κέντρο που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 07:44 Λαμία: Το Ιατρικό Φροντιστηριακό Κέντρο που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας!

Με την υπογραφή του Καθηγητή - Συγγραφέα Γιώργου Στάθη.

Το μοναδικό Ιατρικό Φροντιστηριακό Κέντρο Φυσικής - Χημείας - Βιολογίας (Επιστήμες Υγείας), βρίσκεται στην οδό Σατωβριάνδου 11 στη Λαμία.

Το Ιατρικό Φροντιστηριακό Κέντρο Φυσικής - Χημείας - Βιολογίας, του συγγραφέα Γιώργου Στάθη, ενημερώνει τους γονείς ότι τα θερινά μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Επικεφαλής της ικανότατης ομάδας των καθηγητών του Φροντιστηριακού Κέντρου είναι ο γνωστός Καθηγητής - Συγγραφέας Γιώργος Στάθης, ο οποίος τονίζει ότι: «O πρωτοποριακός τρόπος δουλειάς, η μεθοδικότητα και η εμπειρίας μας, είναι η εγγύηση για την κατάκτηση του στόχου για κάθε μαθητή ξεχωριστά....»

Για οποιαδηποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 44090 και 6974433143 ή να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας Σατωβριάνδου 11 στη Λαμία.

 

Από τη Δ/νση
Γιώργος Στάθης

 
Υπεύθυνοι Σπουδών
 
Φυσική: Γιώργος Στάθης (Φυσικός)
Χημεία: Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου (Χημικός)
Βιολογία: Γιάννα Χρήστου (Βιολόγος)

Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε πάνω από δεκαετία με την καλύτερη Βιολόγο - Φροντιστή της Φθιώτιδας, και όχι μόνο.

Ενδεικτικές Βαθμολογίες περσινές:

Παπαναστασίου Ίριδα 19,6 | 1ος βαθμός στο 5ο Λύκειο
Λαμπρακοπούλου Θεαέλενα 18,9 | 1ος βαθμός στο Λύκειο Μακρακώμης
Τσόκανου Δώρ 18,5 | 1ος βαθμός στο Λύκειο Σπερχειάδας

Οι άριστοι επιλέγουν τους άριστους...

Σύντομο βιογραφικό Γιώργου Στάθη:
 

Τελείωσε το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών το 1975. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, διδακτορικό στην Πυρηνική Φυσική, στο Έτμοντον του Καναδά.
 
Έχει σχεδόν 40 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία. Διαδάσκει Φυσική από το 1980 και έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους.
 
Στον ερευνητικό τομέα σχεδίασε μία πρωτοποριακή εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνδυάζοντας την αεροδυναμική, υδροδυναμική και τον 3ο νόμο του Νεύτωνα.
 
Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με τίτλους: "Η Φυσική της Α' Λυκείου" και " Φυσική Α' και Β' Λυκείου - Μεθοδολογία προβλημάτων ηλεκτρισμού".