Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο NISI κάθε γεύμα μοιάζει με οικογενειακό τραπέζι... Το φαγητό που αγαπάμε, ανανεωμένο στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 07:40 Στο NISI κάθε γεύμα μοιάζει με οικογενειακό τραπέζι... Το φαγητό που αγαπάμε, ανανεωμένο στις Ράχες!

Εσάς σας έλειψε παρεΐστικο φαγητό σε τραπεζάκι κάτω από ένα δροσερό πλατάνι δίπλα στη θάλασσα; Εμάς μας έλειψε πολύ!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι χώροι εστίασης άνοιξαν ξανά, και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ότι θα τρέξουμε στη θάλασσα για νόστιμο φαγάκι και πάλι!

Και είναι ωραίο το φαγάκι εδώ στο NISI… φτιάχνοντας τέλεια ατμόσφαιρα, ιδανική για οικογενειακή αλλά και παρεΐστικη έξοδο.

Στα ορεκτικά, το μενού πατάει αρκετά στην ελληνική παράδοση, με αποστάσεις ασφαλείας δοκιμάζουμε νοστιμιές εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση και ενισχυμένες με δημιουργικές πινελιές, σαν το nisiοτικο κολοκυθάκι με ντόπιο γιαούρτι, κατίκι Δομοκού και φρέσκα μυρωδικά, την καπνιστή μελιτζανοσαλάτα ή το μανούρι στη σχάρα με σπιτική μαρμελάδα φράουλας.

Τα κυρίως του είναι φανταστικά, με τη ζουμερή καραμελωμένη πανσέτα με κρεμμυδάκια στιφάδο και το κοτόπουλο με πορτοκάλι και μέλι να μαγειρεύονται με τέλειο τρόπο. Συνοδεύουμε με κρασάκι ή παγωμένη μπυρίτσα και υπολογίζουμε γύρω στα 15-20€ το άτομο.

Τα παραδοσιακά υλικά συνδυασμένα με τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις του βραβευμένου νέου σεφ Μάκη Ιορδάνογλου είναι το δυνατό χαρτί μας και χαρίζει μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης, με το γλυκό αχλάδι με σαφράν και παγωτό βανίλια να είναι η ιδανική επιλογή που χαρίζει στο γεύμα σου το πιο γλυκό φινάλε! Αν είστε πιο παραδοσιακοί, το τοπικό γλυκό του κουταλιού Ελιά που θα σας εντυπωσιάσει.

Κάτι νέο που συμβαίνει φέτος στο NISI είναι και η τσιπουροκατάσταση τα μεσημέρια!

Συνοδεύουμε τα μεζεδάκια μας - γαύρο μαρινάτο, χταπόδι ξυδάτο, καλαμαράκια με στρογγυλά φασολάκια, φάβα, σαλάτα φακές - με ντόπιο τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο.

Θα νιώθετε σαν να είστε σε νησί, έτσι όπως τα τραπέζια είναι απλωμένα κάτω από τον πλάτανο δίπλα στην θάλασσα..

Μην ξεχνάμε τα ζουμερά λαχταριστά burger που μπορείτε να απολαύσετε και τις μακαρονάδες μας με τοπικά υλικά και αρώματα Μεσογείου (7-9 ευρώ).

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το  NISI είναι μια φιλοσοφία ζωής. Έχει να κάνει με το φαγητό, με τους ανθρώπους και -ίσως το σημαντικότερο από όλα- με τη διάθεση που αντιμετωπίζουμε τα πάντα και τα μοιραζόμαστε σαν φίλοι..

Πιστοί στη φιλοσοφία μας, προμηθευόμαστε τις καλύτερες πρώτες ύλες, προσφέροντας σας περήφανα και υπεύθυνα, παραδοσιακές συνταγές και νέες γευστικές προτάσεις.

Τα φαγητά τοποθετούνται στη μέση του τραπεζιού, ώστε όλοι να έχουν τη χαρά του να μοιράζονται το δείπνο τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε περιβάλλον σε αρμονία με τη Φύση κάτω από τα μεγάλα μας πλατάνια σερβίρουμε τις καλύτερες γεύσεις μας αποπνέοντας σπιτική ζεστασιά και καλοκαιρινό πνεύμα!

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, «φορέστε» το πιο ζεστό σας χαμόγελο και απολαύστε υπεύθυνα!

Μήπως ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψετε;

 

Η κουζίνα ανοίγει από τη 1 το μεσημέρι καθημερινά.

Κάντε την κράτησή σας τώρα στο 22380 31153 ή στη σελίδα μας στο facebook!
https://www.facebook.com/nisiraches/
Follow on instagram @nisiraches
NISI Πολυχώρος, Ράχες Φθιώτιδας