Kris Karras: Ξεκινάμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις πλήρως εξοπλισμένοι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 08:06 Kris Karras: Ξεκινάμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις πλήρως εξοπλισμένοι!

Για μπαγκαζιέρες, βάσεις ποδηλάτων, κουκούλες αυτοκινήτων και ό,τι άλλο χρειάζεται το αυτοκίνητο πάμε στο Kris Karras!!!

ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΙΤΑΛΙΚΕΣ

Βάση Ποδηλάτου Πορτ Μπαγκάζ , ιταλικής προέλευσης, για τη μεταφορά 3 ποδηλάτων. Διαθέτει 6 δέστρες για την τοποθέτηση και συγκράτηση κάθε ποδηλάτου, ενσωματωμένους νάυλον ιμάντες δέσης και τοποθέτησης στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και ρυθμιζόμενο πλαίσιο με ροδέλες για καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει προστατευτικά μαξιλαράκια από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο σε όλα τα σημεία επαφής της για τη προστασία και την αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.

- Υλικό: Ατσάλι.
- Χρώμα: Μαύρο.
- Χωρητικότητα: 3 ποδήλατα.
- Μέγιστο βάρος φορτίου: 45 kg.
- Περιλαμβάνει: Ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο, 6 αποσπώμενες δέστρες (αναμονές για να ακουμπήσει το κάθε ποδήλατο).
- Γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς να χρειάζονται τρυπήματα ή ειδικά εργαλεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας DIN 75302.

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ KRONO

Δες τη μπαγκαζιέρα που έψαχνες σε τιμή ευκαιρίας.  Αυτό το καλοκαίρι όπου κι αν πας... θα τα χωρέσεις όλα, εύκολα και οικονομικά!

Ταξιδέψτε άνετα και με ασφάλεια, με μπαγκαζιέρες, Ιταλικές,  για όλους τους τύπους αυτοκινήτων!

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Γιατί προστασία από τον ήλιο δεν χρειαζόμαστε μόνο εμείς αλλά και το αυτοκινητό μας!

Βρέιτε στο Kris Karras κουκούλες αυτοκινήτων για όλους του τύπους οχημάτων (ΙΧ, τζιπ, 4χ4) σε πολλά σχέδια και χρώματα!!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310 67468 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Kris Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Μαρινόπουλος, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση